Neler Yeni

Papara Kripto para yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tung Sönmez
Binance ziraat bankası kartımı kabul etmiyor YouTubeda paparadan para atanları gördüm ama Binancede paparadan para atma kaldırılmış diye duydum Papara ile para atabilecegim borsa uygulaması var mı yada hala binancea paparadan atma yöntemi var mı

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
18 yaşın altındaysan zaten yapamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance ziraat bankası kartımı kabul etmiyor YouTubeda paparadan para atanları gördüm ama Binancede paparadan para atma kaldırılmış diye duydum Papara ile para atabilecegim borsa uygulaması var mı yada hala binancea paparadan atma yöntemi var mı
Babanın hesabına girmen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C
Herhangi bir banka kısıtlaması yok diye biliyordum Binance'e para gönderebilmek için. Normal para ekleme yapınca belli bir ibana para gönderme şeklinde ilerliyor süreç diye biliyorum. Binance de asıl sıkıntı parayı çekebilmek çünkü galiba onun için binance TR üzerinden belirli kimlik doğrulamaları daha istiyor. Kazancınız üzerinden vergi kesileceği için hesap adıyla uyuşan fatura bilgileri vb adresinizi göstericek belgeler istiyrlar.
Kolay gelsin hocam iyi forumlar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herhangi bir banka kısıtlaması yok diye biliyordum Binance'e para gönderebilmek için. Normal para ekleme yapınca belli bir ibana para gönderme şeklinde ilerliyor süreç diye biliyorum. Binance de asıl sıkıntı parayı çekebilmek çünkü galiba onun için binance TR üzerinden belirli kimlik doğrulamaları daha istiyor. Kazancınız üzerinden vergi kesileceği için hesap adıyla uyuşan fatura bilgileri vb adresinizi göstericek belgeler istiyrlar.
Kolay gelsin hocam iyi forumlar
Vergi falan kesilme olayı yok. Binance TR hesabı yeterli çekmek için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C

Netleşmeyen tanımdan dolayı henüz nasıl vergilendirilme yapılacağı belli değil fakat Türkiye yatırım aracı statüsünde olarak tanımlama yolunda gittiği için Binance TR yi bu şekilde hesap açtırma ve düzenlemeye ekledi bunun öncesinde binance TR de herhangi bir fatura ve adres doğrulaması yapmaya gerek kalmadan hesaptan para alınıp çekilebiliyordu. Şuanda vergi alınmıyor olması ileride gerektirmeyeceği anlamına gelmeyeceği için ve hazırlıklarda bu yönde olduğu için onu belirtmek için yazmıştım hocam.
iyi forumlar
(belgeyi incelemek isterseniz 3.1.2.1. yerde kriptoların Türkiyede nasıl bir vergilendirmeye tabi tutulması gerektiği yazmaktadır.)

Top Bottom