Papara olayından sonra hangi UYGULAMA tercih edilmeli ?

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Paparaya bir takım operasyonlar düzenlenmiş içindeki paramı aldım fakat başka bir uygulamaya geçmek istiyorum ne önerirsiniz ?
Aklımda enpara , paycell yada nays var sizin kullandıklarınız neler ?

Nays tercih edilebilir evet. Cashback kampanyalarından dolayı sipay da iyi.

Enpara nın arayüzü wordden yazılmış gibi bence nays veya sipay a geçin hocam

Enpara nın arayüzü wordden yazılmış gibi bence nays veya sipay a geçin hocam
evet enparanın arayüzü gerçekten iç açıcı değil nays ı duydum daha önce ama sipay ı ilk defa duyuyorum hangi bankaya bağlıdır ?

evet enparanın arayüzü gerçekten iç açıcı değil nays ı duydum daha önce ama sipay ı ilk defa duyuyorum hangi bankaya bağlıdır ?
Nays iş bankasına ait hocam. Ama sipay hangi bankaya ait bilmiyorum, kimseyle bağlantısı olmayan kendine ait olabilir.

Nays iş bankasına ait hocam. Ama sipay hangi bankaya ait bilmiyorum, kimseyle bağlantısı olmayan kendine ait olabilir.
muhtemelen öyle sipay cashback olarak daha iyi gibi duruyor ama emin değilim yinede kararsız kaldım

paparaya giremiyorum. müşteri hizmetleri engelledi mi beni noldu bilmiyorum ama aradığımda dıt dıt diye çalıyor ilk aradığımda açıldı para çekme işlemi yapıcaktım dedim kapandı arama şimdi arayamıyorum

paparaya giremiyorum. müşteri hizmetleri engelledi mi beni noldu bilmiyorum ama aradığımda dıt dıt diye çalıyor ilk aradığımda açıldı para çekme işlemi yapıcaktım dedim kapandı arama şimdi arayamıyorum
atm den çekmeyi dene ben şahsen öyle yaptım

Paparaya bir takım operasyonlar düzenlenmiş içindeki paramı aldım fakat başka bir uygulamaya geçmek istiyorum ne önerirsiniz ?
Tüm altınım paparada almalımıyım olay nedir

Ben şu ara çok sıklıkla Vodafone pay kullanıyorum. Her türlü harcamaya %10 nakit iade veriyor. Dijital platform gibi harcamalarda %60 veren Sipay'ı tercih ediyorum. Nakit paramı Enpara birikim hesapta tutuyorum. Gerektiğinde oradan her hesabıma 7/24 ücretsiz fast eft yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri