evet enparanın arayüzü gerçekten iç açıcı değil nays ı duydum daha önce ama sipay ı ilk defa duyuyorum hangi bankaya bağlıdır ?Enpara nın arayüzü wordden yazılmış gibi bence nays veya sipay a geçin hocam
Nays iş bankasına ait hocam. Ama sipay hangi bankaya ait bilmiyorum, kimseyle bağlantısı olmayan kendine ait olabilir.evet enparanın arayüzü gerçekten iç açıcı değil nays ı duydum daha önce ama sipay ı ilk defa duyuyorum hangi bankaya bağlıdır ?
muhtemelen öyle sipay cashback olarak daha iyi gibi duruyor ama emin değilim yinede kararsız kaldımNays iş bankasına ait hocam. Ama sipay hangi bankaya ait bilmiyorum, kimseyle bağlantısı olmayan kendine ait olabilir.
atm den çekmeyi dene ben şahsen öyle yaptımpaparaya giremiyorum. müşteri hizmetleri engelledi mi beni noldu bilmiyorum ama aradığımda dıt dıt diye çalıyor ilk aradığımda açıldı para çekme işlemi yapıcaktım dedim kapandı arama şimdi arayamıyorum
Tüm altınım paparada almalımıyım olay nedirPaparaya bir takım operasyonlar düzenlenmiş içindeki paramı aldım fakat başka bir uygulamaya geçmek istiyorum ne önerirsiniz ?
Aklımda enpara , paycell yada nays var sizin kullandıklarınız neler ?
Ben şu ara çok sıklıkla Vodafone pay kullanıyorum. Her türlü harcamaya %10 nakit iade veriyor. Dijital platform gibi harcamalarda %60 veren Sipay'ı tercih ediyorum. Nakit paramı Enpara birikim hesapta tutuyorum. Gerektiğinde oradan her hesabıma 7/24 ücretsiz fast eft yapıyorum.Paparaya bir takım operasyonlar düzenlenmiş içindeki paramı aldım fakat başka bir uygulamaya geçmek istiyorum ne önerirsiniz ?
Aklımda enpara , paycell yada nays var sizin kullandıklarınız neler ?
Gelmiş açılmıyor hay aealsan iyi olur uygulamaya erişim engeli gelmediyse tabi