Papara Paramı Nasıl Çekerim Yardım Edin?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
848
Merhaba arkadaşlar,geçen günlerde elimde bulunan csgo bıçağımı bir sitede sattım ve gelen parayı papara kartıma çektim.
Papara kartım onaylı değildi , elimde lite kartla ihtiyacım olduğunda yükleyip kullanabiliyordum.para vs gönderebiliyordum.
Şimdi hesaba yüklü miktar para geldiği içinmidir anlamadım,para göndermem kapandı hesabımı onaylamadan para göndermeme izin vermiyor.
Kartımla sadece alışveriş yapabiliyorum kredi kartı geçerli her yerde kullanabiliyorum.Bu parayı başka bir ıbana yada papara hesabına nasıl gönderebilirim en az kayıpla taktik verin.
Pos cihazı olan bir yerden çektir demeyin lütfen.
Skin alıp satma siteleri hepsi %10 dan başlıyor. 75 tl gibi bir para kaybı çok fazla benim için durduk yere
bu 749tl yi nasıl minimum zararla nasıl çevirebilirim acil taktik verin.

oo parayı bulmuşun ho
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz bu konudan bende 3 tane gözüküyor biri anasayfada 2 tane konu dışında nasıl oluyo

Bir tane atm ye git ordan çek en iyisi max 2-3 tl keser yada 5.

Merhaba arkadaşlar,geçen günlerde elimde bulunan csgo bıçağımı bir sitede sattım ve gelen parayı papara kartıma çektim.
Papara kartım onaylı değildi , elimde lite kartla ihtiyacım olduğunda yükleyip kullanabiliyordum.para vs gönderebiliyordum.
Şimdi hesaba yüklü miktar para geldiği içinmidir anlamadım,para göndermem kapandı hesabımı onaylamadan para göndermeme izin vermiyor.
Kartımla sadece alışveriş yapabiliyorum kredi kartı geçerli her yerde kullanabiliyorum.Bu parayı başka bir ıbana yada papara hesabına nasıl gönderebilirim en az kayıpla taktik verin.
Skin alıp satma siteleri hepsi %10 dan başlıyor. 75 TL gibi bir para kaybı çok fazla benim için durduk yere
Nasıl çözdün

Nasıl çözdün
Papara black kart aldım. kartı aktifleştirdiğimde sorun çözüldü. Diğer bir yöntem ise tanıdık bir esnafın pos makinasından çektirip parayı elden almak , (komisyonunu ödemen şartı ile yaparlar)

Skin alıp satma siteleri hepsi %10 dan başlıyor. 75 TL gibi bir para kaybı çok fazla benim için durduk yere
Hesabını onayla ve o ay ATM'den 500 TL'sini çek diğer ay geri kalanını çek. Bu yöntemle 0 kayıp yaşarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,190
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri