Neler Yeni

Papara tarafından dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
steamden fc25 aldım papara parayı hesabımdan çekti fakat oyun gelmedi steame ulaşdım onlara herhangi bir ödeme olmadığı için vermediklerini söylediler papara söyledim paramı provizyon sürecine almışlar 8 gün içinde steamın bankasından bir haber almazlarsa 9. günde paramı hesabıma göndereceklerini söylediler fakat defalarca destek ekibine ulaşmama rağmen beni oyalayıp duruyolar ve paramı geri iade etmiyorlar napıcam bilemiyorum

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tahir
Adamlar zaten ne olacağını söylemiş bekleyeceksin yapacağın başka bir şey yok ödeme başarılı bir şekilde gerçekleşmemişse ki öyle görünüyor zaten geri yansıtılır hesabına

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan erzurum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar zaten ne olacağını söylemiş bekleyeceksin yapacağın başka bir şey yok ödeme başarılı bir şekilde gerçekleşmemişse ki öyle görünüyor zaten geri yansıtılır hesabına
knk12-13 gün oldu ama oyalamaya devam ediyolar

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tahir
İşte 12-13 gün olduğunu yazmamışsın bence öncelikle steama dekont ile falan sorununu açıklayacak düzgün bir mail atmalısın eğer steamdan hayır ödeme olmamış tarzı bir cevap alırsan bu sefer hem dekont hem steamın cevabıyla birlikte papara ile iletişime geçmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Talha Keyhidar
knk12-13 gün oldu ama oyalamaya devam ediyolar
Provizyondaysa senin yapabileceğin pek bir şey yok aslında. Müşteri temsilcisini arayıp darlayabilirsin o kadar. Provizyon olumlu sonuçlanırsa satın alma işlemi gerçekleşmiş olur. Olumsuz sonuçlanırsa paran geri yatar. Dolandırma diye bir şey olacağını zannetmiyorum. Biraz daha bekle, bir yandan da müşteri temsilcisini aramaya devam edebilirsin. Provizyon aslında seni ve senin paranı korumak için var. Dolandırılma ihtimaline karşın veya şüpheli hesap hareketlerinde o paraya bloke konmasına provizyon deniyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Provizyonda senin yapabileceğin bir şey yok Garanti de mesela benim sanal kartımda 150 TL'ye provizyon koymuştu sonra ikinci defa karttan para çekilmişti bu yüzden kart -110 tl veriyordu (kalan 40 tlyide çekmişti) o -110 tlyi ödedim üstüne harcamamı yaptım 2-3 hafta sonrasında provizyondan düştü para karta geldi.
O Yüzden sabırlı bir şekilde bekleyeceksin diyeyim (Genelde bu provizyon süreci 1 aya kadar uzuyabiliyor yurtdışı menşeili olduğundan bilgin olsun 1 ay sonrasında eğer yatmazsa dekont ile paparaya tekrar başvuracaksın.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Alihan YILMAZ
Savcılığa suç duyurusunda bulun.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ali
Şikayet var sitesine durumunuzu yazın. Bu tarz yerlere firmalar çok önem veriyor. Geri dönüş ve çözüm çok daha hızlı oluyor.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
EmreE
steamden fc25 aldım papara parayı hesabımdan çekti fakat oyun gelmedi steame ulaşdım onlara herhangi bir ödeme olmadığı için vermediklerini söylediler papara söyledim paramı provizyon sürecine almışlar 8 gün içinde steamın bankasından bir haber almazlarsa 9. günde paramı hesabıma göndereceklerini söylediler fakat defalarca destek ekibine ulaşmama rağmen beni oyalayıp duruyolar ve paramı geri iade etmiyorlar napıcam bilemiyorum
Bende bir hata yapıp ziraat kartım varken ininalden sahibinden param güvende ile alışveriş yapmıştım iade etti satıcı hesap onaylı değil diye 9 gün sürdü hesaba geri gelmesi 2 gün önce tekrar onaylı bir hesaptan açtı aldım dün elime ulaşmıştı bozuk geldi bende bu sabah kargoya verdim bakalım bu seferde kaç gün sürücek normal yani böyle yerlerin uzatması

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,602
İsim
Sarp Yılmaz
3 seneden fazladır Papara kullanıyorum bugüne kadar en ufak sorun bile yaşamadım dediğin olay tarzı benim de başıma geldi fakat verilen sürede hep çözüldü bence yukarıda arkadaşların dediğini yap.
kafan rahat olsun papara öyle para yiyecek bir banka değil

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Papara birçok konuda çok başarılı olsada steam iadelerinde çok yavaş. Tl ile ödeme aldığı dönemde bile 20 gün sürüyordu iade. Diğer iadeler 2 saat sürmüyor

Top Bottom