ne için kullanacaksın?Papara gibi 18 yaş altının kullanabileceği banka kartı önerilerinizi bekliyorum. Avantajları kampanyaları falan hiç farketmez.
ailenle gidip bankada hesap açtırabilirsin ama ön ödemeli istiyorsan papara en iyileriPapara gibi 18 yaş altının kullanabileceği banka kartı önerilerinizi bekliyorum. Avantajları kampanyaları falan hiç farketmez.
reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara tarzı diye.En iyisi papara
reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara taEn iyisi papara
Papara ne için kullanılıyorsa onun için.ne için kullanacaksın?
o zaman dırekt papara al soracagına ?reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara tarzı diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis yorum yapmış olmak için yorum yapma. zaten orada yazıyor papara ta
Papara ne için kullanılıyorsa onun için.
yav sizin yas ortalamaniz 11 mi orada papara tarzı yazdığına göre papara kullanıyorum ki biliyorum demek. Papara hesabım kapandı papara kullanmak istemiyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz vallahio zaman dırekt papara al soracagına ?
birebir aynı olmasına gerek yok hocam zaten papara final boss gibi bisey ama benimki kapandığı için ona yakın alternatifler arıyorumbirebir aynı kartı bulamazsın ufak farklar olur amacına bağlı yazacağım
yaşla alakası yok ayrıntı versen paparayı daha önce kullandığın tarzında böyle yazılmaz zaten :dyav sizin yas ortalamaniz 11 mi orada papara tarzı yazdığına göre papara kullanıyorum ki biliyorum demek. Papara hesabım kapandı papara kullanmak istemiyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz vallahi
birebir aynı olmasına gerek yok hocam zaten papara final boss gibi bisey ama benimki kapandığı için ona yakın alternatifler arıyorum
tosla kullan en yakın oydu kullandıklarım arasında.yav sizin yas ortalamaniz 11 mi orada papara tarzı yazdığına göre papara kullanıyorum ki biliyorum demek. Papara hesabım kapandı papara kullanmak istemiyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz vallahi
birebir aynı olmasına gerek yok hocam zaten papara final boss gibi bisey ama benimki kapandığı için ona yakın alternatifler arıyorum
ulan g.rizekalı bunu belırtseydın ya laf atacagınayav sizin yas ortalamaniz 11 mi orada papara tarzı yazdığına göre papara kullanıyorum ki biliyorum demek. Papara hesabım kapandı papara kullanmak istemiyorum anlamakta zorluk cekiyorsunuz vallahi