Neler Yeni

Papara trendyol yemekte geçiyor mu ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Kredi kartı gibi düşün. Kredi kartının geçtiği her yerde geçer

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,435
İsim
Oğuz Oğuz
Kredi kartı gibi düşün. Kredi kartının geçtiği her yerde geçer
Kredi kartının geçtiği her yerde demek yanlış olur. Migros gibi sanal market alışverişlerinde önce parayı provizyona çekip bütün ürünler eksiksiz geldikten sonra parayı çektiği için sadece kredi kartı istiyor. Banka kartı ve ön ödemeli kartlar ile alışveriş yapılamıyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kredi kartının geçtiği her yerde demek yanlış olur. Migros gibi sanal market alışverişlerinde önce parayı provizyona çekip bütün ürünler eksiksiz geldikten sonra parayı çektiği için sadece kredi kartı istiyor. Banka kartı ve ön ödemeli kartlar ile alışveriş yapılamıyor.
Hayır yapılıyor. Hatta Vakıfbank bankomat karta özel kampanyası bile vardı bir zamanlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,435
İsim
Oğuz Oğuz
Hayır yapılıyor. Hatta Vakıfbank bankomat karta özel kampanyası bile vardı bir zamanlar.
Bende kredi kartı olmadığı için hata veriyor. Arayıp sormuştum öyle demişlerdi. Enteresan.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
hayır hocam ben tosla/papara black/deniz bank/halkbank/ziraat/ve türkiye finansın kartlarıyla alışveriş yapıyorum hiçbirisi kredi kartı değil ama hiç sorun yaşamadım

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Kredi kartlarındaki taksit imkanı Papara'da yok.
çünkü banka kartı. Benim ziraat ve vakifbank banka kartımda da taksit yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum hocam migros sanal market kullanmadim. Trendyol hepsiburada getir yemeksepeti amazon steam gibi yerlerde sorun çıkarmadı bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,259
Üyeler
166,505
Son üye
selcuk61
Top Bottom