rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Arkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
%10 veriyorArkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
%10 cashback veriyor diye biliyorumArkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
Peki hesap açmak ugrastiriyor mu papara için hemen açabilir miyim%10 veriyor
veriyor aylık bi limiti vardıArkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
Hocam paycell %20 diye biliyorum ama hala var mıdır acaba%10 cashback veriyor diye biliyorum
13 yaş üzerindeysen ve kimliğinde fotoğrafın varsa nfc özellikli bir telefondan rahatlıkla onaylı hesap oluşturursunPeki hesap açmak ugrastiriyor mu papara için hemen açabilir miyim
tabi kimlik bilgilerini vs giriyorsun paparaya cok kullanışlı mesela istanbul kartına para yüklüyorsun cashback veriyor şoktan alısveriş yapınca steamdan youtubeden gibi uygulamardada veriyor apple store den alısveriş yapınca veriyor gibi gibiPeki hesap açmak ugrastiriyor mu papara için hemen açabilir miyim
Hocam aylık 25 tl veriyor bi katkısı yok o kadwrArkadaşlar papara sanal kart ile steamden alışveriş yaparsam cashback veriyor mu ?
baktım da yok sanırım paycell deHocam paycell %20 diye biliyorum ama hala var mıdır acaba