Ben Mars Metal kart kullanıyorum çok memnunum. Cashbackler çok iyi ve iş bankası alt yapısı kullanıyorlarBugün itibari ile paparadan cashback almak için belirli bir limitte harcama yapmamız gerektiğini fark ettim. Yıllardır spotify üyeliğimi papara aracılığı ile ödüyordum ve her ödeme karşılığı cashback alıyordum. Kısaca sorum şu ki herhangi bir limit olmadan cashback alabileceğim başka bir platform var mı? Varsa hangileri? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.
Mars'ta havale-eft ücretsiz mi? bir ara ben de düşünmüştüm kaldı öyle? tavsiye eder misiniz? sipay'den mars'a geçeyim.Ben Mars Metal kart kullanıyorum çok memnunum. Cashbackler çok iyi ve iş bankası alt yapısı kullanıyorlar
Aylık 550 tl üyeliğe değer mi?Ben Mars Metal kart kullanıyorum çok memnunum. Cashbackler çok iyi ve iş bankası alt yapısı kullanıyorlar
Ücretsiz. Baya memnunum ben iş bankası alt yapısı kullanıyorlar diye geçtim ve cashbackleri çok iyi iki aydır netflix ücreti ödemiyorum diğer aboneliklerde falan da baya avantajlı oldu bana. Steam de falan da cashback verdi. Şimdilik baya memnun kaldım tavsiye ederim.Mars'ta havale-eft ücretsiz mi? bir ara ben de düşünmüştüm kaldı öyle? tavsiye eder misiniz? sipay'den mars'a geçeyim.
Bence değer çünkü Netflix bedavaya geldi bi de devamlı Mars miles diye bişey var işte cashback dedikleri her ay onu yatırıyolar ben geçen ay 1500 tl almışım tüm alışverişlerden işte oyun falan almıştım onlarda bile veriyo baya avantajlı geldi bana.Aylık 550 tl üyeliğe değer mi?