Papara veli onayında veliye bildirim gidiyor mu

Reaksiyon skoru
6
Merhaba ben papara yükledim ve veli onayı istiyor sms ile onay vericem ancak verdikten sonra velime alışverişim de vs. Bir bildirim falan gidiyor mu ve veli onaylı hesaptaki limitlere nerden bakabilirim

Merhaba ben papara yükledim ve veli onayı istiyor sms ile onay vericem ancak verdikten sonra velime alışverişim de vs. Bir bildirim falan gidiyor mu ve veli onaylı hesaptaki limitlere nerden bakabilirim
yok gitmiyor uygulamayı girince sol üstten 3 çizgiye tıkla orada ücretler ve limitler yazıyor oradan bakabilirsin.

yok gitmiyor uygulamayı girince sol üstten 3 çizgiye tıkla orada ücretler ve limitler yazıyor oradan bakabilirsin.

Benim kardeşim 18 altı olduğu için Papara'ya para yatırdı parasını geri çekemedi kaldı öyle bunu çekebilmenin bir yöntemi var mı bu veli onayıyla falan

Benim kardeşim 18 altı olduğu için Papara'ya para yatırdı parasını geri çekemedi kaldı öyle bunu çekebilmenin bir yöntemi var mı bu veli onayıyla falan
Onaysız çekemessin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gitmez

veli onayı ile çekebilir sadece yada birtane kart alıp kullanabilir

P
Para çekmek için bile onay gerekiyomuş onay içinde velinin hesap açıp doğrulaması gerekiyormuş sadece sms ile veli onayı veriliyor sanıyodum

Onaysız çekemessin

Gitmez
Eskiden böyle bir şey yoktu para çekmeye izin vermiyorlarsa yatırmayada vermesinler

Son düzenleme:
P

Para çekmek için bile onay gerekiyomuş onay içinde velinin hesap açıp doğrulaması gerekiyormuş sadece sms ile veli onayı veriliyor sanıyodum

Eskiden böyle bir şey yoktu para çekmeye izin vermiyorlarsa yatırmayada vermesinler
Güvenlik için yapıyorlar. Kiralama olayları olunca bu düzene geçtiler

O yönden mantıklıda tam bir bilgilendirme yok adam kart ekleyip 2000 lira yüklese geri çekemez parası orda kalır internettende alışveriş yapamaz doğrulama da yapmak istemiyebilir
Internetten alışveriş kısmı saçma olmuş benim kartta 300 var şu an. Sadece temassız geçiyor

P

Veli onayı öncesi fotoğraflı kimlik fotoğrafı lazımmış yapamadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,740
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri