Neler Yeni

Papara'da Başkasının T.C.'sini Kullanarak Açılmış Hesabı Kullanırsak Ne Olur?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Arkadaşlar bilen bilir ben paparada hesap açmaya çalışıyordum ama tc mi kabul etmiyordu,müşteri hizmetleride bir şey yapamadı.Bende belki açtığım hesapta sorun vardır diye yeni hesap açmaya karar verdim.2 Tane sımkartım olduğu için diğer sımkart adına yeni hesap açacaktım.Lakin telefon numarasını girdiğimde böyle bir hesap olduğunu öğrendim.Şifre kısmına her zaman kullandığım şifreyi girdim kabul etti.Hesap onaylı hesap,isim kısmında benim ismim yazıyor.Sonra mailime baktım 2019 da sırf bir siteden kazandığım bedava 35 lirayı çekmek için sanal kart almışım,sonra şimşekler çaktı hesabı açtığımı hatırladım.Ama hesapta kimin tc sini kullandığımı hatırlamıyorum,babamın olabilir,annemin olabilir,ablamın olabilir.Asıl sorum şu ben bu hesaptan black card çıkartsam,tc si benim olmadığı için bi sıkıntı çıkar mı ?,yada bu hesapta kullandığım tcyi nasıl öğrenebilirim ?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bende öyle düşünüyorum ama ilerde sıkıntı çıkarmı onu merak ediyorum.
ailenizden herhangi birinin t.c si ise bence sorun olmaz fakat başkasının t.c si ise sorun çıkabilir belki

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bilen bilir ben paparada hesap açmaya çalışıyordum ama tc mi kabul etmiyordu,müşteri hizmetleride bir şey yapamadı.Bende belki açtığım hesapta sorun vardır diye yeni hesap açmaya karar verdim.2 Tane sımkartım olduğu için diğer sımkart adına yeni hesap açacaktım.Lakin telefon numarasını girdiğimde böyle bir hesap olduğunu öğrendim.Şifre kısmına her zaman kullandığım şifreyi girdim kabul etti.Hesap onaylı hesap,isim kısmında benim ismim yazıyor.Sonra mailime baktım 2019 da sırf bir siteden kazandığım bedava 35 lirayı çekmek için sanal kart almışım,sonra şimşekler çaktı hesabı açtığımı hatırladım.Ama hesapta kimin tc sini kullandığımı hatırlamıyorum,babamın olabilir,annemin olabilir,ablamın olabilir.Asıl sorum şu ben bu hesaptan black card çıkartsam,tc si benim olmadığı için bi sıkıntı çıkar mı ?,yada bu hesapta kullandığım tcyi nasıl öğrenebilirim ?
Senin tc ni daha önce kabul etmediyse bu hesapta kayıtlı olduğu için etmemiştir. Yani girdiğin hesaptaki büyük ihtimalle senin tc'ğin.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Hiçbir şey olmaz , bazı sitelere para yüklerken veya çekerken isim uyuşmazlığı olduğu için işlem yapamazsın o kadar.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin tc ni daha önce kabul etmediyse bu hesapta kayıtlı olduğu için etmemiştir. Yani girdiğin hesaptaki büyük ihtimalle senin tc'ğin.
Forumlarda okudum daha önce kullanılmış bir tcyi kullanınca "hesap pasif hale getirildi" diye hata veriyormuş ama bende o hatayı vermiyor.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Eğer TC'ni kabul etmediyse bu hesaba eklemişsindir büyük ihtimalle, sıkıntı olmaz.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Merhaba çek ve yatıra girin yatır kısmına basın kartsız işlemlerle nakit yatıra basın tc kimlik numaranız çıkar

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Merhaba çek ve yatıra girin yatır kısmına basın kartsız işlemlerle nakit yatıra basın tc kimlik numaranız çıkar
Lan vallaha kendi kimliğimi girmişim Allah senden razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki doğum tarihini nerden öğrenebilirim ?
Çünkü doğum tarihini yalan yanlış girmiş olabilirim.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ben dedim işte sana. 😀. Hayırlı olsun.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Onu maalesef bilmiyorum biraz kurcalayım ama tarih doğrudur çünkü papara kontrol ediyor bazı arkadaşlarımın yaşı tutmadığı için büyük yazmaya çalıştım kimlik bilgileri ile uyuşmuyor hatası almıştım

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Onu maalesef bilmiyorum biraz kurcalayım ama tarih doğrudur çünkü papara kontrol ediyor bazı arkadaşlarımın yaşı tutmadığı için büyük yazmaya çalıştım kimlik bilgileri ile uyuşmuyor hatası almıştım
Ben ne olur ne olmaz diye şimdi papara desteğe yazdım.Yardımınız için teşekkürler.

Top Bottom