🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Atm den çekilebiliyor mu

Nays da patlar mı acaba bu gidişle..

Belli olmaz valla onlar da patlayabilir böyle giderse..
Zor işBankası temelli o. Zaten papara gibi degil para cekim icin falan is bankasi hesabi acman lazim, o yuzden her musterisini kendi bunyesine aliyor. Oldu diyelim papara gibi paralarin iceride kalacagini sanmiyorum zaten nays ile illegal islsr yapilmasi ile banka hesabindan yapilmasi ayni sey. Bulmak cok basit olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

papara benzeri uygulama öneriniz varmı dostlar
Nays

Zor işBankası temelli o. Zaten papara gibi degil para cekim icin falan is bankasi hesabi acman lazim, o yuzden her musterisini kendi bunyesine aliyor. Oldu diyelim papara gibi paralarin iceride kalacagini sanmiyorum zaten nays ile illegal islsr yapilmasi ile banka hesabindan yapilmasi ayni sey. Bulmak cok basit olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nays
Yani hoca sen diyorsun ki anonimlik olayından patladı bu iş. Gerçi başta Nays'ta da vardı o sonradan değiştirdiler diye hatırlıyom. Evet, arkası sağlam, ama muhalif bir cephede yer alıyor yine de, bu hükumetle yarın ne olacağı belli olmaz. Çok ses getireceği için göze alamazlar muhtemelen. Aslında bu işi kumarcılara sormak lazım, onlar kullanmıyorsa falan esas güvence o olabilir. Tabii bu kapatılma olaylarının arkasında gerçekten kumar mumar varsa...

parayi nasil cekecegim ya... zaten az param vardi o da gidiyor

galiba ben mağaradan yeni çıktım. papara ile bugüne kadar şükür işim olmamış :D

O firmayı ilk gördüğümden beri mantıklı gelmemişti, hiçbir büyük bankaya bağlı değildi ve sadece gençleri hedefliyordu. Hiç güvenip hesap açmamıştım iyi ki de açmamışım. Size de tavsiyem arkasında bilinir bir banka olanlar hariç (Nays, Tosla vb.) böyle şeyler kullanmayın veya kullanacaksanız çok ufak paralarla kullanın ne olacağı belli olmaz. Paparadan birikim falan yapanlar, dolar alıp paparada tutanlar vardı neye güvendiklerini anlamamıştım 😅

Yine de devlet kimseyi mağdur etmez paralar verilir diye tahmin ediyorum.
Bir şey olmadı sadece kara para aklamada kullanıldığı için kapatıldı.
Parayı istediğin gibi çekebilirsin bir şey olmadı kimseye.

Olan benim lisanslı Batman'li papara karta oldu. Ortamda hava atıyodum ne güzel

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Niye kapanmış acaba gerekçesi var mı merkez bankasının

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,320
Üyeler
183,786
Son üye