Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Para biriktirmem gerek taktik/öneri lazım sizin de uyguladığınız ve başarılı taktikler varsa çok iyi olur.
alacağın şeyin fotokopisini al hergün görebileceğin biryere asPara biriktirmem gerek taktik/öneri lazım sizin de uyguladığınız ve başarılı taktikler varsa çok iyi olur.
Motivasyon için iyialacağın şeyin fotokopisini al hergün görebileceğin biryere as
bozuklar önemli, 5-10 kuruş demeden at kumbaraya iyi birikiyor öyle.Para biriktirmem gerek taktik/öneri lazım sizin de uyguladığınız ve başarılı taktikler varsa çok iyi olur.
her şey kafada bitiyor maalesef taktiği yok bu işin. Papara al paran geldikçe içine at. Elinin altında olmaz.Motivasyon için iyi
Ben öğlen okulda yiyordum başlarda para biriktirmiyordum sonradan başladım 120tl geldi biraz geç kaldım ama artan harçlıktan iyi para mutlu ediyor insanıOkul açılsın harçlıklardan biriktircem efsane Cumada lazım hocam
Aynen aynen.Ben öğlen okulda yiyordum başlarda para biriktirmiyordum sonradan başladım 120tl geldi biraz geç kaldım ama artan harçlıktan iyi para mutlu ediyor insanı
Reis senin euroların benim kuruş oluyor ayda 100 kuruş atıyoruzReis ben her ay 100 euro kenera atiyorum ve sene sonu 1200 euro ediyor. Gerek duydumda ekran kart degistiriyorum.
Veya cpu ram ve anakart.
Anlican alicam gün hic üste para eklemiyorum.
Yada hic almam. Yenilik yok diye 2 sene sonra 2400 euro biriktirim.
Reis senin euroların benim kuruş oluyor ayda 100 kuruş atıyoruz