mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Karta bir zarari var mı UV yapmanınYo tam tersine performans arttırılabilir, ben performans arttırdım RX 580 de.
Karta bir zarari var mı UV yapmanınYo tam tersine performans arttırılabilir, ben performans arttırdım RX 580 de.
Karta bir zarari var mı UV yapmanın
Tesekkurler sistemim gelince konu acarim nasil yapacagimla alakalıÇok tatlı lan, nerden buldun bunu .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yararı var.
hazır kasa casper d300z i7 7700klı
hiç bakmadım ama fortnite epic 1080p kasıyor bu yeni chapter 2 geldi onla dokular falan çok değişti eskiden kasmıyordu ama en düşükte oynuyorum en iyisi
aslında o zamanlar (2017) ben toplama istiyordum Abdullah abi 2kya sistemler yapıyordu onlardan istiyordum sonra babamı aradım alıcak mısın diye hayır almiycam dedi meğerse pcyi getiriyormuş ağlattı o gün beni alcam diyip almiycsm dedii için ama o zaman o fiyata cok daha iyisi toplanirdi 7 8k mı ne1050 Ti yavaştan 720p ye düşüyor normaldir, aslında biraz UV ile memory clock a falan yüklense performans artar, bende 1050 Ti OC etmiştim çok canım çekti şuan .
aslında o zamanlar (2017) ben toplama istiyordum Abdullah abi 2kya sistemler yapıyordu onlardan istiyordum sonra babamı aradım alıcak mısın diye hayır almiycam dedi meğerse pcyi getiriyormuş ağlattı o gün beni alcam diyip almiycsm dedii için ama o zaman o fiyata cok daha iyisi toplanirdi 7 8k mı ne
dimi ee tabi casper lenovo samsung bilindik markalar bide vatan satıcıları7 8K 1050 Ti amı gitti ? ow kötü olmuş.
Neyse eldekinin kıymetini bilmeye devam, @keremcnsz24 benden daha iyi bilir Nvidia kartı UV & OC etmeyi.