Bence de hem daha çok kazanırGidiyosun mahalle dönercisine,bakkalına ordan çıraklık yapıyorsun.Oyun oynamaktan iyidir garanti para en azından.
amacın sırf para kazanmak ise git biyerde çırak fln ol. Amacın oyun oynarken para kazanmak ise başkaArkadaşlar para kazandıran site , uygulama , oyun vb. Bişey varmı.
Ardakaş konuyu niye saptırıyorsun sinir oluyom böylesine okuyorum ve çalışamıyom evde boş durmak yerine internet bişeyler kazanıyım diye soru sordum senin yaptına bakGidiyosun mahalle dönercisine,bakkalına ordan çıraklık yapıyorsun.Oyun oynamaktan iyidir garanti para en azından.
Oyunu "oynayarak" para kazanmak istiyorsan, çok çok iyi oynaman lazım. Ki oynadığın oyunda "E-spor" camiasına girip para kazanabilesin.Ardakaş konuyu niye saptırıyorsun sinir oluyom böylesine okuyorum ve çalışamıyom evde boş durmak yerine internet bişeyler kazanıyım diye soru sordum senin yaptına bak
Güzel açıklama ama sadece oyun üzerinden gitmişşin ben site , uygulama da varmı dedim ama yinede sağol.Oyunu "oynayarak" para kazanmak istiyorsan, çok çok iyi oynaman lazım. Ki oynadığın oyunda "E-spor" camiasına girip para kazanabilesin.
Eğer "oynayarak" kazanamayacaksan da, oynadığın oyunu bir "içerik" olarak belli platformlara sunman gerekiyor. "İŞ" gibi yani.
Onu da yapamam diyorsan, sadece vakit kaybı yaratırsın. Öyle "sadece oynayayım" diyerek para kazanmak çok makul değil.
Onun yerine aynı bilgisayarda otur kendini geliştir. Oyun oynamaktan daha fazla para kazanırsın.
İlla mühendis olman gerekmiyor. Photoshop ve Illustrator öğrenir, basit tasarım işleri yaparsın vs.
Konu başlığı "para kazandıran oyunlar" olduğu için odak noktam "oyun" oldu. Başlık detaylı olsaydı, ona göre yazardık.Güzel açıklama ama sadece oyun üzerinden gitmişşin ben site , uygulama da varmı dedim ama yinede sağol.