Neler Yeni

Para kazandıran oyunlar

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın
Arkadaşlar para kazandıran site , uygulama , oyun vb. Bişey varmı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Qusjsjs
Wowapp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Androidde

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Gidiyosun mahalle dönercisine,bakkalına ordan çıraklık yapıyorsun.Oyun oynamaktan iyidir garanti para en azından.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidiyosun mahalle dönercisine,bakkalına ordan çıraklık yapıyorsun.Oyun oynamaktan iyidir garanti para en azından.
Ardakaş konuyu niye saptırıyorsun sinir oluyom böylesine okuyorum ve çalışamıyom evde boş durmak yerine internet bişeyler kazanıyım diye soru sordum senin yaptına bak

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ardakaş konuyu niye saptırıyorsun sinir oluyom böylesine okuyorum ve çalışamıyom evde boş durmak yerine internet bişeyler kazanıyım diye soru sordum senin yaptına bak
Oyunu "oynayarak" para kazanmak istiyorsan, çok çok iyi oynaman lazım. Ki oynadığın oyunda "E-spor" camiasına girip para kazanabilesin.
Eğer "oynayarak" kazanamayacaksan da, oynadığın oyunu bir "içerik" olarak belli platformlara sunman gerekiyor. "İŞ" gibi yani.
Onu da yapamam diyorsan, sadece vakit kaybı yaratırsın. Öyle "sadece oynayayım" diyerek para kazanmak çok makul değil.
Onun yerine aynı bilgisayarda otur kendini geliştir. Oyun oynamaktan daha fazla para kazanırsın.
İlla mühendis olman gerekmiyor. Photoshop ve Illustrator öğrenir, basit tasarım işleri yaparsın vs.

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu "oynayarak" para kazanmak istiyorsan, çok çok iyi oynaman lazım. Ki oynadığın oyunda "E-spor" camiasına girip para kazanabilesin.
Eğer "oynayarak" kazanamayacaksan da, oynadığın oyunu bir "içerik" olarak belli platformlara sunman gerekiyor. "İŞ" gibi yani.
Onu da yapamam diyorsan, sadece vakit kaybı yaratırsın. Öyle "sadece oynayayım" diyerek para kazanmak çok makul değil.
Onun yerine aynı bilgisayarda otur kendini geliştir. Oyun oynamaktan daha fazla para kazanırsın.
İlla mühendis olman gerekmiyor. Photoshop ve Illustrator öğrenir, basit tasarım işleri yaparsın vs.
Güzel açıklama ama sadece oyun üzerinden gitmişşin ben site , uygulama da varmı dedim ama yinede sağol.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Güzel açıklama ama sadece oyun üzerinden gitmişşin ben site , uygulama da varmı dedim ama yinede sağol.
Konu başlığı "para kazandıran oyunlar" olduğu için odak noktam "oyun" oldu. Başlık detaylı olsaydı, ona göre yazardık.
Konu içeriğine "uygulama vs." yazdığın için, mesajımın geri kalanında da "kendini geliştirebilirsin, photoshop vs. öğrenip tasarım yaparsın" dedim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bilgisayarın iyiyse mining yapabilirsiniz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her şeyden para kazanabilirsin ama emek olmadan hiçbiri eline al para demez. Oyunlardan "sadece oynayıp" küçük paralar kazanabilirsin item düşürme vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,816
Üyeler
161,919
Son üye
Caesium
Top Bottom