lemrecetinl
80+
Dahası
KONU BAŞLIKTA
Bana niye her gün 1TL çıkıyorNays ile 200 lira kazandim yaklasik, gunde 1 lira yukluyorsun ve kazi kazan hakki veriyor. 1-50 TL arasi bir sey veriyor genellikle 10 veriyor. Her gun ortalama 10 almis olsan 70tl kazanirsin ve ucretsiz bir para icin bence oldukca iyi bir deger.
Banada 2 gundur 1 atiyor ust uste. Arkadasim 4 defa 1 aldi ardindan sonraki gun 25 ve diger gun 50 aldi.Bana niye her gün 1TL çıkıyor
Bankaların Borsa uygulamaları.
Nays bendede yüklü kaç kişiyi kayıt ettirdim kendi referans kodumla hiç para gelmiyor ha ona 1 TL yükleyince 10 TL veriyor onu yapcam hatırlattığın iyi olduNays var.
Ankethane param olsun havucun anket yapıyor sana ona göre para veriyor
1 TL yi direkt yatırınca ekrana geliyormu kazı kazan yanlış yere yatirmiyimNays ile 200 lira kazandim yaklasik, gunde 1 lira yukluyorsun ve kazi kazan hakki veriyor. 1-50 TL arasi bir sey veriyor genellikle 10 veriyor. Her gun ortalama 10 almis olsan 70tl kazanirsin ve ucretsiz bir para icin bence oldukca iyi bir deger.
aga sen nesın ya sabaha kadar oyun oynıcaktın sıstemı satıyon para lazm fln gel senı işe alalım bizim iş yerineKONU BAŞLIKTA