Para Kazandıran Uygulamalar Varmı?

14 yaşındayım çoğusu reşit olmadan kabul etmiyor bide mantıklı değil bence o yatırım tamamen şans bide yüklü miktarda para yatırmayınca kâr oranı çok düşük oluyor bide düşerse işte o zaman sıkıntı görev falan yaparak para kazanmak istiyorum veya başka taktikler biliyorsan söyler misin para kazanmak için

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nays bendede yüklü kaç kişiyi kayıt ettirdim kendi referans kodumla hiç para gelmiyor ha ona 1 TL yükleyince 10 TL veriyor onu yapcam hatırlattığın iyi oldu

Dandik yalan bir uygulama değil deme bizzat kendin para çektiysen yüklerim
dostum daha 14 yaşındasın bana kalırsa anlık para kazanmak yerine ileriyi düşün ve ilerde seçmek istediğin meslek hakkında bazı adımlar at eğer o meslekte şuan kendini geliştiremiyorsan farklı şeyler deneyebilirsin kodlama 2 ve 3 boyutlu grafikerlik ses efektleri uzmanı vs gibi işlerde kendini daha şimdiden geliştirmeye başlarsan ilerde çok rahat edersin

Niye onlara ücret sordun diye kaçtılar
Çünkü beleş bekliyorlar bir tane yayıncı vardı bana acıtasyon yapmıştı sonra kendisine bu iş olmaz dedim ertesi gün 1500tl lik kulaklık aldığını gördüm

Çünkü beleş bekliyorlar bir tane yayıncı vardı bana acıtasyon yapmıştı sonra kendisine bu iş olmaz dedim ertesi gün 1500tl lik kulaklık aldığını gördüm
hangi yayıncı merak ettiğim için soruyorum.

hangi yayıncı merak ettiğim için soruyorum.
Kendisi küçük bir yayıncıydı en son baktığım da yayıncılığı bıraktı ve şuan baktığım da kanalını bile bulamıyorum bi dlive bi twitch e geçerdi kendisi

dostum daha 14 yaşındasın bana kalırsa anlık para kazanmak yerine ileriyi düşün ve ilerde seçmek istediğin meslek hakkında bazı adımlar at eğer o meslekte şuan kendini geliştiremiyorsan farklı şeyler deneyebilirsin kodlama 2 ve 3 boyutlu grafikerlik ses efektleri uzmanı vs gibi işlerde kendini daha şimdiden geliştirmeye başlarsan ilerde çok rahat edersin
Elektirik elektronik seçtim dersler iyi değil ama elektirik muhendisi olmayi denicem

Kendisi küçük bir yayıncıydı en son baktığım da yayıncılığı bıraktı ve şuan baktığım da kanalını bile bulamıyorum bi dlive bi twitch e geçerdi kendisi
Onlar için ders veriyorlar evde kendi başıma nasıl öğrenebilirim

Ben 10tl ye bile gene yaparım iş kolaysa

Ben 10tl ye bile gene yaparım iş kolaysa
Yapacağın işe göre değişir

Grafik tasarım da şuan öyle küçük miktarda yapan çok dolaşıyor
ve bu 10 tl işi yapanların çoğu hatta hepsi diyebilirim 18 yaş altı
bir bölümü var Adobe Photoshop dan Texture,logo bant,Hazır ışık efektleri vb toplayıp .psd dosyası olarak 10-30 tl arasında satıyorlar
diğer bölümü ise Oyun karakterleri 3d boyutlandırıp modelliyorlar en fazla Minecraft görüyorum Türkiye tarafında

Yurtdışın da Valorant,Apex görüyorum

bahsettiğim oyun karakterlerini modelledikten texture paint olmak dahil olmak üzere Bir e spor takımı için de yapılıyor
veya Belli bir pose verip kişilere veriyorlar

Bazı uyanıklar youtube de tutorial bulunan bir tasarımı alıp kendileriymiş gibi satıyorlar

Bu sektöre girip girmemen sana kalmış

Yapacağın işe göre değişir

Grafik tasarım da şuan öyle küçük miktarda yapan çok dolaşıyor
ve bu 10 TL işi yapanların çoğu hatta hepsi diyebilirim 18 yaş altı
bir bölümü var Adobe Photoshop dan Texture,logo bant,Hazır ışık efektleri vb toplayıp .psd dosyası olarak 10-30 TL arasında satıyorlar
diğer bölümü ise Oyun karakterleri 3d boyutlandırıp modelliyorlar en fazla Minecraft görüyorum Türkiye tarafında

Yurtdışın da Valorant,Apex görüyorum

bahsettiğim oyun karakterlerini modelledikten texture paint olmak dahil olmak üzere Bir e spor takımı için de yapılıyor
veya Belli bir pose verip kişilere veriyorlar

Bazı uyanıklar youtube de tutorial bulunan bir tasarımı alıp kendileriymiş gibi satıyorlar

Bu sektöre girip girmemen sana kalmış
Hangi site üzerinden yapılıyor bide benim şuan 70 TL var uygulamada kazandığım ama ödeme türü Paypal diyor olmuyo yani

nays referans ve kazı kazan oyunuyla toplam +400TL kazanmışımdır.

Hangi site üzerinden yapılıyor bide benim şuan 70 TL var uygulamada kazandığım ama ödeme türü Paypal diyor olmuyo yani
freelancer sitelerin de yapılıyor İlan koyup.Sadece Paypal yoktur hangi uygulama ?

nays referans ve kazı kazan oyunuyla toplam +400TL kazanmışımdır.
Saol

freelancer sitelerin de yapılıyor İlan koyup.Sadece Paypal yoktur hangi uygulama ?
Sadece Paypal var CashEm uygulaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,912
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri