Neler Yeni

PARA NASIL BİRİKTİREBİLİRİM?

BATU_5377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BATUHAN
Selam Hazır sistem almak için para biriktiriyorum.Hedefim 12k,15k toplayabilirsem geri kalanını ailem karşılar.Fakat haftalık 200 alıyorum ve bu miktar TL ile birikecek değil.Bazı forumlarda resmen herkes "Elinde TL kalmasın,direk dolar'a euro'ya çevir" diyorlardı.Sizce ne yapmalıyım? 14 Yaşındayım yazın çalışmak istiyorum ama çevremde tanıdık yok.

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yasin
Selam Hazır sistem almak için para biriktiriyorum.Hedefim 12k,15k toplayabilirsem geri kalanını ailem karşılar.Fakat haftalık 200 alıyorum ve bu miktar TL ile birikecek değil.Bazı forumlarda resmen herkes "Elinde TL kalmasın,direk dolar'a euro'ya çevir" diyorlardı.Sizce ne yapmalıyım? 14 Yaşındayım yazın çalışmak istiyorum ama çevremde tanıdık yok.
Bende RTX 4050 kullanıyorum, ilk başta oyun oynamak keyifli oluyor felan ama sonra çok sıkıyor şuan sadece cs oynuyorum başka hiçbirşey oynamıyorum bilgisayar aldıktan sonra bir ton para oyunlara vereceksin o kadar pahallı bir şey almana gerek yok babanla konuş müsait zamanda alır bir bilgisayar

BATU_5377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BATUHAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende RTX 4050 kullanıyorum, ilk başta oyun oynamak keyifli oluyor felan ama sonra çok sıkıyor şuan sadece cs oynuyorum başka hiçbirşey oynamıyorum bilgisayar aldıktan sonra bir ton para oyunlara vereceksin o kadar pahallı bir şey almana gerek yok babanla konuş müsait zamanda alır bir bilgisayar
Ama zaten belirttiğim fiyatlar en ucuzları sizce nasıl bir sistem dizmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
para istiyorsan garsonluk gibi işler yapacaksın sanayide ögrenmeden çok para alamazsın

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yasin
Ama zaten belirttiğim fiyatlar en ucuzları sizce nasıl bir sistem dizmeliyim?
Kanka bütçen ne hangi amaçla kullanıcaksın ilk bunu belirle öyle haftalık 200 lirayla olcak iş değil bu bir hafta döner yemek istersin paran sıfırlanır zaten.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
VeV
Kanka bütçen ne hangi amaçla kullanıcaksın ilk bunu belirle öyle haftalık 200 lirayla olcak iş değil bu bir hafta döner yemek istersin paran sıfırlanır zaten.
Dostum arkadaşın dediği doğru o yüzden alıntıladım. Önüne almak istediğin şeyle alakalı hedef koyarsan o parayı eninde sonunda toplarsın. Öncelikle hedefini düşünüp belirlemeni öneririm.

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yasin
Dostum arkadaşın dediği doğru o yüzden alıntıladım. Önüne almak istediğin şeyle alakalı hedef koyarsan o parayı eninde sonunda toplarsın. Öncelikle hedefini düşünüp belirlemeni öneririm.
Haftalık 200 lira kazanırsam ortalama iyi bir sistem 20.000 tl ortalama 100 haftada alıyor sistemi ( asla 1 kuruş harcamaması lazım 200 liradan) hiç zam gelmeyecek mi 100 haftada ? 100 hafta ortalama 2 yıl yapar babam bütçesini toparlayınca almasını isterim daha iyi böyle hedefler koymam kendime.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Alihan YILMAZ
Haftalık 200 TL hiç harcamasan 2 senede anca 15-16 Bin bir araya getirirsin. Sen o işi unut.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
VeV
Haftalık 200 TL hiç harcamasan 2 senede anca 15-16 Bin bir araya getirirsin. Sen o işi unut.
Hocam arkadaş yazın çalışacağım diyor demoralize etmenize ne lüzum var yapmayın lütfen

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
İsrafil can
kimseye borç vermeyerek ve fazla harcamayarak

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yasin
Hocam arkadaş yazın çalışacağım diyor demoralize etmenize ne lüzum var yapmayın lütfen
Ne demoralize etmesinden bahsediyosun anlamadım adam burda haftada 200 liradan 20.000 - 25.000 biriktirmekten bahsediyor sence mümkün mü 2.5 yıl boyunca 1 kuruş harcamadan ve zam gelmeden yapabilmesi ? yazın çalışcaksa alır ona bir şey diyemem. Gün 56 1 tane döner yedim param bitti :D.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
VeV
Ne demoralize etmesinden bahsediyosun anlamadım adam burda haftada 200 liradan 20.000 - 25.000 biriktirmekten bahsediyor sence mümkün mü 2.5 yıl boyunca 1 kuruş harcamadan ve zam gelmeden yapabilmesi ? yazın çalışcaksa alır ona bir şey diyemem.
yazdığını okumuyor musunuz hem kaba hem anlayışsızsınız ya git arkadaşın yazdığını tekrar oku o zaman kabalık etmeyin küçük yaşlı bir arkadaşı demoralize etmeyelim diye yazıyorum bir de bana çekişiyorsun. Senin hakkın başka da ben bu forum kuralları çerçevesinde kalmak istediğimden daha uğraşmam. Konuyu açan genç arkadaş okuduysan hiç aldırış etme boşver. :)

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yasin
yazdığını okumuyor musunuz hem kaba hem anlayışsızsınız ya git arkadaşın yazdığını tekrar oku o zaman kabalık etmeyin küçük yaşlı bir arkadaşı demoralize etmeyelim diye yazıyorum bir de bana çekişiyorsun. Senin hakkın başka da ben bu forum kuralları çerçevesinde kalmak istediğimden daha uğraşmam. Konuyu açan genç arkadaş okuduysan hiç aldırış etme boşver. :)
tamam kanka gitsin aç susuz 1 kuruş harcamadan haftalık 200 liradan 3 yıl biriktirsin o zaman alabiliyosa alsın ( tabi şuan 25k olan sistem 3 yıl sonra 30-35k olmazsa :DD).

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,122
Üyeler
168,738
Son üye
luthers
Top Bottom