Neler Yeni

PARA NASIL BİRİKTİREBİLİRİM?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Erdem çay
Biriktirmeye devam et bu paralarla bişey alsanda üstüne kazanç sağlaman zor değmez yani,

Kalanı işe girince tamamlarsın. Şuan sadece biriktir, yazında ne olursa artık tanıdığa gerek yok. Dolaş çarşıda filan tezgahtarlık olur gündelik işler olur ortamın neye müsaitse onu kovala

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Onur Yücel
Selam Hazır sistem almak için para biriktiriyorum.Hedefim 12k,15k toplayabilirsem geri kalanını ailem karşılar.Fakat haftalık 200 alıyorum ve bu miktar TL ile birikecek değil.Bazı forumlarda resmen herkes "Elinde TL kalmasın,direk dolar'a euro'ya çevir" diyorlardı.Sizce ne yapmalıyım? 14 Yaşındayım yazın çalışmak istiyorum ama çevremde tanıdık yok.
Mecburen dedikleri gibi dövize altına çevireceksin ve gereksiz masraflardan kaçınacaksın başka yolu yok.
Ya da yazın bi yere girip ne verirlerse o paraya mahkum olacaksın.
Ben de zamanında o yollardan geçtim haftalık 15 lira alıyordum millet okulda simit ayran falan yerken ben su dahi almıyordum tüm paramı dolara atıp biriktiriyordum. Almak istediğim şeye yettiği vakit bozdurup o ürünü alıyordum. İlk telefonumu öyle almıştım hiç unutmam ZTE V7 BLADE diye bir telefondu 600 liraydı o zamanın parasıyla 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Top Bottom