Para nedir ? Ne ifade eder ?

Kağıt parçası yada döneme göre asker toprak vb. Şeyler para dediğimiz şeyin hiçbir değeri yoktur ona anlamları biz yükleriz kumaş parçasını önemse ona anlam yükle bom! Artık kumaş parçadı bir para

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NeeK
Herkese merhaba. Bugün biraz farklı bir soru sormak istedim sizlere. Konuya para paradır gibi boş yorumlar atmayın ve bu tarz yorumları kendinize saklayın baştan belirtmek istedim.
Sorum sizce paranın hayatımızdaki karşılığı nedir ? Tabii ki ticari anlamda bir araç orası aşikar ancak para için ailesini vuran (hem gerçek hem mecazi anlamda ) kişiliğinden olan veyahut istemediği bir insan

Herkese merhaba. Bugün biraz farklı bir soru sormak istedim sizlere. Konuya para paradır gibi boş yorumlar atmayın ve bu tarz yorumları kendinize saklayın baştan belirtmek istedim.
Sorum sizce paranın hayatımızdaki karşılığı nedir ? Tabii ki ticari anlamda bir araç orası aşikar ancak para için ailesini vuran (hem gerçek hem mecazi anlamda ) kişiliğinden olan veyahut istemediği bir insan ile evlenenler dahi var. Nedir bu para ? Tapılıyor mu buna ?
Para anahtardır, her şeyin kapısını açar

• Muhteşem
Sorum sizce paranın hayatımızdaki karşılığı nedir ? Tabii ki ticari anlamda bir araç orası aşikar ancak para için ailesini vuran (hem gerçek hem mecazi anlamda ) kişiliğinden olan veyahut istemediği bir insan ile evlenenler dahi var. Nedir bu para ? Tapılıyor mu buna ?
MONEY İS MONEY BABA!!!

Anlam yüklenen bir kağıt parçasıdır.

Paranın annesini nilmem ama babası kapitalizmdir.

• Beğen
paranın hayatımızdaki karşılığı nedir
Para yaşamdır. Paran olmadan bir şey yapamazsın. Yemek mi yiyeceksin, çok mu açsın? Para... Susadın mı? Para... Kafanı sokacak bir yer mi arıyorsun? PARA...
Yani Para senin yaşam kaliteni belirler. Az olursa o kadar kötü, çok olursa o kadar iyi yaşarsın (normal bir birey için.)

• Beğen
Geri