Neler Yeni

Param güvende ile İphone almak

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
Beyler 11 yada Xr ariyordum böyle acil satılık falan , buldum dolapta iphone 11, 8.5 yazmıs hatasız telefon wp no birakmış yazdım kutusunu , Vidosunu Fotosunu Faturasını her şeyini attı arada ses kaydı attı bende attım falan kapora atayım dedim istemedi anlaştık onunla , Sahibinden üzerinden alıcam inşallah param güvende ile dolandırılma ihtimalim var mı ? Videosunu kutusunu her şeyini attı ona güvenmem için ne isteyeyim bayan arkadaş

~KİNG~

80+ Bronze
Beyler 11 yada Xr ariyordum böyle acil satılık falan , buldum dolapta iphone 11, 8.5 yazmıs hatasız telefon wp no birakmış yazdım kutusunu , Vidosunu Fotosunu Faturasını her şeyini attı arada ses kaydı attı bende attım falan kapora atayım dedim istemedi anlaştık onunla , Sahibinden üzerinden alıcam inşallah param güvende ile dolandırılma ihtimalim var mı ? Videosunu kutusunu her şeyini attı ona güvenmem için ne isteyeyim bayan arkadaş

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Sahte param güvende linki yapıyorlar. Satıcı bu param güvende linkim diye atıyor atıyor ama aslında site fake. Direk ilan atabilir misin?

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahte param güvende linki yapıyorlar. Satıcı bu param güvende linkim diye atıyor atıyor ama aslında site fake. Direk ilan atabilir misin?
Kanka bu bana atmışti link şuan param yok dedim , 10 dkka sonra linki silmis , ve ilani silmisti girdim direk google cikti karsima dolandirici o cocugu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kadın utanmadan varya dolandırıcılık yapıyor ya

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Kanka bu bana atmışti link şuan param yok dedim , 10 dkka sonra linki silmis , ve ilani silmisti girdim direk google cikti karsima dolandirici o cocugu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kadın utanmadan varya dolandırıcılık yapıyor ya
Kadın bile değildir belki :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen alıcı olduğun için param güvende ile sen güvence altındasin satıcı tarafında kötü bir sistem ama alıcı için güzel cihaz geliyor test ediyorsun bakıyorsun onayladığın zaman para ona gidiyor zaten onaylamazsan bile belli süresi var onu geçince sistem otomatik onaylıyor

Top Bottom