Alıcı aynı ürünün bozuk olanı ile değişip sana geri yollayabilir pek önermem.Sahibindede param Güvende
Letgo da cüzdanım güvende ile ürün satılır mı satacağım ürün fiyati 30. K üstü
Satma eğer öyle yaparsa letgo yardım etmez gibi çünkü sahibinden etmiyordu dava açın diyordu oda 6 7 ay sürüyor en az, elden satmak en mantıklısıİşte bende bunlardan şüpheleniyorum alır ürün içinden parçasını alır iade eder
Param güvende ile neredeyse 80 tane ürün falan satmışımdır ama ben sorun yaşamadım diye sende yaşamayacaksın anlamına gelmez. Ben 15k ya telefon bile satmıştım bu sistem ile ama 30k biraz fazla hocam bu yüzden bu riski hiç alma bence.Sahibindede param Güvende
bu tur satislari genellikle yari iban yari guvende ile yapiyorum urun 30k ise 10 tl lik teklif gonderip alsin kalaninida ibaniniza gondersin seklinde iki tarafta guvenilirse sorun yasamazsiniz zatenSahibindede param Güvende
Şu ana kadar bir sorun ile karşılaşmadım satıgım ürünler genellikle bin TL üstüSahibindede param Güvende
Letgo da cüzdanım güvende ile ürün satılır mı satacağım ürün fiyati 30. K üst
whatsapp ile hallediyorum satış yapacağım zaman bazıları pislik çıkartıyor uğraştırıyor bu tip sistemlerde.Geçenlerde kart sattım adam parayı attı ertesi gün kargolayıp yolladım sorunda çıkmadı.Sahibindede param Güvende