Neler Yeni

Paramı Altın Hesabına Yatirmali miyim ?

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Elimde hatri sayılır bir miktar param var şuanda gündelik şeyler haricinde büyük bir harcamam yok bazen elektronik alet mouse klavye vs. ürünler alıyorum haricinde öyle duruyor normal banka hesabında sizce toplu paramı nerede değerlendirmeliyim ve bozdurup harcarsam altın hesabında çok zarar eder miyim ya da döviz mi almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerim
Yatırım tavsiyesi olmasın.4-5 yıl sonra dolar düşecek hisseler tavan yapacak bunun bazı sebepleri var benim tahminim o yönde ama öyle olmayada bilir onu söyliyim.Tahminime göre uzun vadeli bi hisse yatırımıyla milyoner bile olabilirsiniz 150-200x lere çıkma ihtimali var.(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!).

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yatırım tavsiyesi olmasın.4-5 yıl sonra dolar düşecek hisseler tavan yapacak bunun bazı sebepleri var benim tahminim o yönde ama öyle olmayada bilir onu söyliyim.Tahminime göre uzun vadeli bi hisse yatırımıyla milyoner bile olabilirsiniz 150-200x lere çıkma ihtimali var.(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!).
hangi hisseler

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

borsa işini hiç bilmiyorum daha önce yapmadım da xs

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Altın para kazandırmaz, altin paranı korur. Eğer güvenli şekilde paranı korumak istiyorsan altın alabilirsin. ytd

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altın para kazandırmaz, altin paranı korur. Eğer güvenli şekilde paranı korumak istiyorsan altın alabilirsin. ytd

ya altın dolara endeksli olduğu için TL ne kadar değer kaybederse kaybetsin , asıl olan ana paranın değeri kadar altın satın almış oldugun için aslında dolar karşısında değer kaybetmiyor bu anlamda bence de para kazandırmaz ama paranın değeri de kaybolmaz enflasyon devulasyon vs gibi sebeplerden sanırım anlatılmak istenen bu

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Elimde hatri sayılır bir miktar param var şuanda gündelik şeyler haricinde büyük bir harcamam yok bazen elektronik alet mouse klavye vs. ürünler alıyorum haricinde öyle duruyor normal banka hesabında sizce toplu paramı nerede değerlendirmeliyim ve bozdurup harcarsam altın hesabında çok zarar eder miyim ya da döviz mi almalıyım ?
Faiz olabilir belki Ytd

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,626
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
aslında genel olarak kağıt paralarının değer kaybedip kriptoların değerlenmesini sağlayacak açık bir sebep var
(uzun vade için konuşuyorum)
devletler tuvalet kağıdı basarcasına para basıyor ancak bitcoin ve ona benzeyen coinlerin sınırları var (shitcoinlerden bahsetmiyorum)
bu yüzden uzun vade için ben kendi adıma konuşuyorum btc ve eth de paramı saklıyorum
şu an zararda mıyım evet bekleyecek 3-5 sene ya da daha fazlası var mı yine evet.
karar senin ama o parayı olduğu yerde daha fazla katlama seçeneğin de var unutma

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ziraat ya da vakıfbank hesabı aç saf altın olarak dursun.
En iyisi böyle olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,379
Üyeler
170,353
Son üye
mesut1452
Top Bottom