Paramı Euro yapmalı mıyım ?

Lian_GR

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
180
Merhaba öğrenciyim. üniversite 3. sınıfım. kendi yazılım platformum var ve aylık kazancım 30k civarı. bu ay harcamalarım telefon vs. falan aldığım için biraz dara düştüm. Şimdi araba alacağım sırada o var.
400 bin lira birikmişliğim var köşeye koydum ona dokunmayacağım. şuan 50 bin lira ekstra param var bu parayı euro yapıp yaz sonuna kadar bekleyip 500 550 bin liraya bir honda civic 1.8 sport alacağım. sizce euro yapmalı mıyım ? zamanla artış için.

Merhaba öğrenciyim. üniversite 3. sınıfım. kendi yazılım platformum var ve aylık kazancım 30k civarı. bu ay harcamalarım telefon vs. falan aldığım için biraz dara düştüm. Şimdi araba alacağım sırada o var.
400 bin lira birikmişliğim var köşeye koydum ona dokunmayacağım. şuan 50 bin lira ekstra param var bu parayı euro yapıp yaz sonuna kadar bekleyip 500 550 bin liraya bir honda civic 1.8 sport alacağım. sizce euro yapmalı mıyım ? zamanla artış için.
Altın al

Yaptırmalısın.
TL'yi sadece harcayacağın kadar tut.
Temmuzda akaryakıta 8 TL zam gelecek mesela sonra fiyatlar daha da şişecek bu sefer TL biraz daha değer kaybedecek.

şuan ülkeye para girsin diye doları 2 aydır sabit tutuyorlar, millet faizden güzel para kazanıyor şuanda, ama doların ucunu ne zaman salarlar bilemeyiz ytd.

kral dovız ıle ugrasma altın yada hisse senedi,

Altın ya da hisse daha karlı olacaktır çünkü euro alır iken senden pay kesebilir satarken fazla alırken azdan alır bankalar ve kuyumcular eğer ki euro ya da dolar kazanmıyorsan dönüştürme mesela dolar kazanıyorsan dönüştürme dursun ama TL kazanıyorsan TL de tutma altın ve ya hisse al tercihim altın.

bambili bambili bili bam bam bambili bili bam bam. altın daha mantıklı gibi

bizim şirket 1 ay önce euroyu 40 TL'ye sabitledi sen düşün ne kadar artacagını :)

Altın yada hisse senedi yada fona yatır birazını üçünden biri ama Altın derim şahsen şuanda

krallar altının bir yatırım amacı olmadığını çok fazla duydum. O yüzden bilemiyorum. Altın euro'dan daha fazla değer kazanır mı emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,475
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri