Neler Yeni

Öneri PARAN GÜVENDE DEĞİL !

ConquerorXIV

80+ Gold
Evet arkadaşlar 2. el bir şey alırken fazla ucuzsa değil her zaman dikkat edin özellikle param güvende kullanırken çünkü göründüğü gibi sahte site yapıp paranızı kolayca alıyorlar artık bilinçsiz kullanıcı olmayın !

Ekran Görüntüsü (141).png

1. her zaman ilan numarasını kopyalayıp sitenin arama kutusunda açmaya çalışın, yoksa öyle bir ilan yoktur.

2. Örnek de olduğu gibi sarı sitenin uzantısı com.de olamaz bu da 2. püf nokta

Bu tip dolandırıcıların insanları dolandırma yöntemlerin biri ise önce fiyatı uygun, param güvende kapalı ve ili nüfusun az olduğu bölgelerde ayarlayıp bir ilan açmak. Böyle oltayı atıp bir av bekliyorlar sonra siz param güvende ile almak istediğiniz zaman sahte site ayarlayıp link atıyorlar ve ödeme almaya çalışıyorlar. Para kartınızdan gittiği anda geçmiş olsun DOLANDIRILDINIZ.

Son düzenleme:

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemleri geliştirmişler sadece satın al butonu çalışıyor profilimi göremedim başka ilanlara tıklayınca da listelenmiyor gerçekten çok dikkat etmeniz gerekiyor adamlar çok büyük ihtimal fake it ile yaptılar gerçekten sıkıntı dönemler başladı.

şahin doğan

80+ Platinum
Sitede satın al dışında bir şeye tıklanmıyor. Bu tuzağa düşende kb ama gerisi yok :d

ConquerorXIV

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemleri geliştirmişler sadece satın al butonu çalışıyor profilimi göremedim başka ilanlara tıklayınca da listelenmiyor gerçekten çok dikkat etmeniz gerekiyor adamlar çok büyük ihtimal fake it ile yaptılar gerçekten sıkıntı dönemler başladı.
sayfayı orijinali ile karşılaştıramıyorum bile, bire bir yapmışlar ya

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkes görsün diye attım problem mi yaratıyor

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Evet arkadaşlar 2. el bir şey alırken fazla ucuzsa değil her zaman dikkat edin özellikle param güvende kullanırken çünkü göründüğü gibi sahte site yapıp paranızı kolayca alıyorlar artık bilinçsiz kullanıcı olmayın !

1. her zaman ilan numarasını kopyalayıp sitenin arama kutusunda açmaya çalışın, yoksa öyle bir ilan yoktur.

Bu tip dolandırıcıların insanları dolandırma yöntemlerin biri ise önce fiyatı uygun, param güvende kapalı ve ili nüfusun az olduğu bölgelerde ayarlayıp bir ilan açmak. Böyle oltayı atıp bir av bekliyorlar sonra siz param güvende ile almak istediğiniz zaman sahte site ayarlayıp link atıyorlar ve ödeme almaya çalışıyorlar. Para kartınızdan gittiği anda geçmiş olsun DOLANDIRILDINIZ.
şimdi bu link fake sarı site linki mi oluyo

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
herkes görsün diye attım problem mi yaratıyor
Siteyi birebir yapmalarına gerek yok. Siteyi kaynak kodlarını alıyorlar kendi hostinglerine koyup yayınlıyorlar. Yurt dışındaki güzel bulduğum blog sitelerine bende aynısını yapıyorum. Sıfır site kodlamaktan çok daha kolay oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siteyi birebir yapmalarına gerek yok. Siteyi kaynak kodlarını alıyorlar kendi hostinglerine koyup yayınlıyorlar. Yurt dışındaki güzel bulduğum blog sitelerine bende aynısını yapıyorum. Sıfır site kodlamaktan çok daha kolay oluyor.
Google'da üst 2 satırda reklamlar oluyor. O reklamlara olabildiğince tıklamamaya çalışın. Birkaç defa farkettim reklamda olan site orjinal site gibi görünüyor ama url'de çok ufak ali cengiz oyunları oluyor.

NRxZero

80+

Alıntıyı görüntüle

Benim dayımda öyle olacakmış son anda jeton düşmüş yoksa 2 3 bin lira puf olurdu

ConquerorXIV

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google'da üst 2 satırda reklamlar oluyor. O reklamlara olabildiğince tıklamamaya çalışın. Birkaç defa farkettim reklamda olan site orjinal site gibi görünüyor ama url'de çok ufak ali cengiz oyunları oluyor.
işte tıklayan oluyor o yüzden konu açtım yoksa ben dalgamı geçer şikayetimi gönderirim. bunun gibi kaç hesabı destekde verdiğim şikayet ile kapattırdım sayısı yok. param güvende ile alışveriş yapan çok kişi var o yüzden ''bi zahmet bunu da yemeyin '' diyenler merak etmesin yememişiz ki konu açmışız.

Top Bottom