Bu kadar takıyorsan usb belleğe Windows yazdır formatlarken diski biçimlendir sonra formatla al sana tertemizformat attım ama şöyle bir durum var bir yerde hata yaptım sanırım, formatlarken windows iso dosyasına gerek kalmadı ctrl alt del yapıp shifte basılı tutarak yeniden başlat yaptım ordan tüm sürücüleri sil vs. yaptım şu an temiz kurulup kurulmadığına emin olamadım
aha geldi yine uzun zamandır yoktu banı kalktı heralde sgdkfhjgParanoyaksın ve de tedbirdiz aynı anda. Crack niye indiriyorsun?
Ben banlı değildim sivri zekâlı boş çocuk. Sen nick'ini mi değiştirdin? Multi mi?aha geldi yine uzun zamandır yoktu banı kalktı heralde sgdkfhjg
hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmamama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsunParanoyaksın ve de tedbirdiz aynı anda. Crack niye indiriyorsun?
Photoshop yerine alternatiflerini kullanabilirsin. Genelde daha hesaplı oluyorlar. Gimp en bilineni. Ücretli ve ücretsiz eklentiler ile işlevi genişletilebiliyor. Bir de Xara aklıma gelen.hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun
Adobe tüm hizmetleri ayda 125 lira. Eğer iş olarak yapıyorsanız verebilirsiniz. Doğrusu hemen hemen herkes verebilir. Starbucks'tan iki kahve fiyatı dahi daha fazla.hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun
iş olarak yapıyorsan para vermek zorunda hissetmiyormusun hiç kendini? hem adamların ekmeğini yiyiyorsun gereğinden fazlasıyla hemde crack indiriyorsun komik valla hadi neyse öylesine yükleyenler arada kullananlara lafım yok ama sen üstüne iş bellemişsin bunuhocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun