Neler Yeni

paranoyaklık mı ediyorum virüs yedim mi

Berke123

80+ Bronze
1678504925550.png
1678504928109.png
1678504929516.png
bu exe dosyasını çalıştırdığımı da söyliyim crack indirirken bunu da çalıştırdım sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıklamada evili görünce dedim tamam virüsü yemişiz ama emin değilim

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklık değerleri normal ve görev yöneticisinde de anormal bir durum yok malwarebytes bişey bulamadı kaspersky bişey bulamadı exe dosyasını denetim masasından kaldırdım :D izinlerin hepsini izin verme yaptım özellikler>güvenlik kısmından, arama kısmında build yazınca bişey çıkmıyor herhangi bir hesabımda sorun yok format lazım mı sizce bilgisayarda 1tb dosya var oyunlar vs. bunları tekrar indirmekle uğraşmak istemiyorum

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Sistem geri yükleme yap eğer yedeğin varsa.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,580
İsim
Hakanbey
ESET point advanced kurup bellek taraması yaptır

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format attım ama şöyle bir durum var bir yerde hata yaptım sanırım, formatlarken windows iso dosyasına gerek kalmadı ctrl alt del yapıp shifte basılı tutarak yeniden başlat yaptım ordan tüm sürücüleri sil vs. yaptım şu an temiz kurulup kurulmadığına emin olamadım

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
format attım ama şöyle bir durum var bir yerde hata yaptım sanırım, formatlarken windows iso dosyasına gerek kalmadı ctrl alt del yapıp shifte basılı tutarak yeniden başlat yaptım ordan tüm sürücüleri sil vs. yaptım şu an temiz kurulup kurulmadığına emin olamadım
Bu kadar takıyorsan usb belleğe Windows yazdır formatlarken diski biçimlendir sonra formatla al sana tertemiz

Can...

80+ Platinum

Berke123

80+ Bronze
Paranoyaksın ve de tedbirdiz aynı anda. Crack niye indiriyorsun?
hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmamama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun

Son düzenleme:

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun
Photoshop yerine alternatiflerini kullanabilirsin. Genelde daha hesaplı oluyorlar. Gimp en bilineni. Ücretli ve ücretsiz eklentiler ile işlevi genişletilebiliyor. Bir de Xara aklıma gelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Acar
hocam adobeye verecek param yok, bunu iş olarak yapmama rağmen her ay lisansa para ödemem. mecburen cracke başvurdum ayrıca pcde aktif 2 antivirüs uygulaması vardı yeterli bir tedbir olarak görüyorum daha crack indirmem photoshop da eksik olsun
Adobe tüm hizmetleri ayda 125 lira. Eğer iş olarak yapıyorsanız verebilirsiniz. Doğrusu hemen hemen herkes verebilir. Starbucks'tan iki kahve fiyatı dahi daha fazla.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
iş olarak yapıyorsan para vermek zorunda hissetmiyormusun hiç kendini? hem adamların ekmeğini yiyiyorsun gereğinden fazlasıyla hemde crack indiriyorsun komik valla :D hadi neyse öylesine yükleyenler arada kullananlara lafım yok ama sen üstüne iş bellemişsin bunu

Top Bottom