Gel düşünelim.Kaynak?
Okuduğum kitaplara göre mutluluğun kaynağı para değil. Ezber konuşmayalım.
Tartışma yönetimin bu şekilde mi dostum? Bana akıllıca cevap verirsen ikna olabilirim, sadece kaynak istedim bu şekilde bitirmen hoş değilaynen kardeşim
editlemiştim iyi bak, akıllıca cevap vermişim zaten ama yinede açıklayayım dedim .Tartışma yönetimin bu şekilde mi dostum? Bana akıllıca cevap verirsen ikna olabilirim, sadece kaynak istedim bu şekilde bitirmen hoş değil
Madende çalışması onun tercihi olduğu için istediği mesleği yapması bile mutluluğu getirebilir, keza parası olsa ve madende çalıştığı için vakti kalmayacağı için para mutluluk getirmeyecektir doğru mu?madende çalışıyor
Aaa kadınlara obje gibi davranıyor utanmaz.Onu :/
Parası olup hastalığına deva bulunmayan kişiler mevcut, paranın her zaman çaresizliğe mani olacağı ne malum?hasta iken mutlusun, caresizken mutlusun
Ama onun seçimi olmadığını ne biliyorsun?Madende çalışması onun tercihi olduğu için istediği mesleği yapması bile mutluluğu getirebilir, keza parası olsa ve madende çalıştığı için vakti kalmayacağı için para mutluluk getirmeyecektir doğru mu?
Bayağı iyi cevap. Kesinlikle para ile alınamaz.yetenek?
Bu soruya cevap tatminkar bir cevap verirsen ikna olurum Parasız nasıl mutlu olursun ?Parası olup hastalığına deva bulunmayan kişiler mevcut, paranın her zaman çaresizliğe mani olacağı ne malum?
Çaresizlik durumu ailesinin ölümü ise para ile çaresizliği çözebilir mi?
O replik var ya o replik ; ''Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor yada beyaz yakalı köle olmuş ''o yıldan beri bu durum gerçek ona acıyorumAma onun seçimi olmadığını ne biliyorsun?
Şuan birsürü insan istemediği hayatları yaşıyor(Fight Club felsefesi oldu ama)