Neler Yeni

Parça uyumlu olması toplama pc alımı

Ömer31

80+
Arkadaşlar altta attığım parçalar birbirleriyle uyumlu mu? acaba ?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
HasHoca
Uyumlu bildiğim kadarıyla bı sıkıntı göremedim , yalnız sanki sistemde ekran kartı eksik

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Efe Funda
4070 asus alabilirsin.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Çağdaş Alkan
hocam bütçe varsa 4080 pny iyidir marka bilindik değil demeyin güzel diye duydum.
4080 varken 4070 e gerek yok , şuan kötü marka yok denecek kadar az , sadece Bizim bilmediğimiz markalar var , ve bu adamlar bu işte çok eski , DA 'nin videosu var bununla ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa para iadesi olan kasa mı, değil ise öyle bir şey bakabilirsiniz

Ömer31

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4080 varken 4070 e gerek yok , şuan kötü marka yok denecek kadar az , sadece Bizim bilmediğimiz markalar var , ve bu adamlar bu işte çok eski , DA 'nin videosu var bununla ilgili

Kasa para iadesi olan kasa mı, değil ise öyle bir şey bakabilirsiniz
iadesi ne için gerekli bu arada bütün parçaları vatandan alıcam

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Çağdaş Alkan
iadesi ne için gerekli bu arada bütün parçaları vatandan alıcam
MSI geri ödeme kampanyası var , kampanya dahilinde olan ürünler var , eğer onlardan alırsan faturayı MSI sitesini girip oraya atıyorsun sana sonra ürünün para iadesi ne kadar ise onu veriyorlar

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Çağdaş Alkan
iade etmek istemiyorumki ben ürünü alınca
Kardeşim boşver:) ürünü iade falan etmiyorsun MSI sana para ödüyor sen bunu bir araştır istersen

iade etmek istemiyorumki ben ürünü alınca
Kardeşim boşver:) ürünü iade falan etmiyorsun MSI sana para ödüyor sen bunu bir araştır istersen

Ömer31

80+

kanka anlamadın galiba ben ürünü alıp kullancam başka parada istemiyorum iade etmekte istemiyorum konudada bunla alakalı bişey yazmıyor başka konuya yaz bunu

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Çağdaş Alkan
kanka anlamadın galiba ben ürünü alıp kullancam başka parada istemiyorum iade etmekte istemiyorum konudada bunla alakalı bişey yazmıyor başka konuya yaz bunu
Kardeş burada bir şey sordun sana yardımcı olmak için cevap verdik , MSI kasa almışsın onunla ilgili bilgi verdik yardımcı olmak için, bu kibir nedir sizde ,

Madem iade istemiyorsun iade için ne gerekli diye niye soruyorsun ? , Şurada uğraştığımiz şeye bak , kardeşim sistemini güle güle kullan hadi hayırlı günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,724
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom