aynen sjhshsh böle değilde en azından aradım bulamadım nasıl bulabilirim desen zaten illkai link atan olurArmut piş ağzıma düş
yapman gereken tek şey model ismi yazıp yanına driver yazmak çok zor değilİntel i5 9600k
Gigabyte gtx 1660 super oc
Gigabyte b365m h
neden b350 attın ki çok farklı biri amd biri intel yani hayranım sanaB365 yok diye biliyorum o yüzden 350 yi attım.
Ana kartınızın tam modelini yazmazsanız yardımcı olamam ayrıca. Onu da yazın.
hocam istediğiniz kadar kızgın atın artık neden attığınızı kimse bilemeyecek .Ekran kartı sürücüsünü buradan indirebilirsin.
Chipset sürücüsü nedense Intel'in kendi sitesinde yok, ya da ben bulamadım. Anakartın sitesindeki "Chipset" sekmesinin altından "Intel INF intallation 2004" olanı indir.
B365M H (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Yalnız sistemi sıfır olarak topladıysan çok dengesiz bir sistem olmuş.
Allahtan silindi mesajlar ciddiye alınsaydı iyi olmazdıhocam istediğiniz kadar kızgın atın artık neden attığınızı kimse bilemeyecek .
Allahtan silindi mesajlar ciddiye alınsaydı iyi olmazdı
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Ekran kartı sürücüsünü buradan indirebilirsin.
Chipset sürücüsü nedense Intel'in kendi sitesinde yok, ya da ben bulamadım. Anakartın sitesindeki "Chipset" sekmesinin altından "Intel INF intallation 2004" olanı indir.
Yalnız sistemi sıfır olarak topladıysan çok dengesiz bir sistem olmuş.
yapman gereken tek şey model ismi yazıp yanına driver yazmak çok zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden b350 attın ki çok farklı biri amd biri intel yani hayranım sana
Bu arada konuyla alakasız da olsa yakında ekran kartlarının ne olduğuyla alakalı bir Rehber hazırlayacağım eğer okursanız mutlu olurum .bulamadım işte uff
tabii ki dostum bekliyorumBu arada konuyla alakasız da olsa yakında ekran kartlarının ne olduğuyla alakalı bir Rehber hazırlayacağım eğer okursanız mutlu olurum .
Yorumunu rapor eden bendim zaten en başından White Ravens veya Mehmet abi biliyorhocam istediğiniz kadar kızgın atın artık neden attığınızı kimse bilemeyecek .
Hocam hiç de mutlu etmediniz. Beni uyarmanız yeterli olurdu .Yorumunu rapor eden bendim zaten en başından White Ravens veya Mehmet abi biliyor