Neler Yeni

Parçalarınızı aldınız aldınız yoksa fiyatları unutun!!!

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Dostlar an itibari ile türkiye borsamız çökmüştür bakın şaka değil çökmüştür. Mevcut bir ürün almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun öğleden sonra her şey belli olucak şuan yabancı yatırımcı parasını çekip dolara dönüştürüyor dolar kurunda yukarı doğru tekrardan sert bir hareket gelebilir. gıda, giyim, teknoloji gibi bu ihtiyaçlar ciddi seviyede pazartesiden itibaren borsacı olduğum için değişecektir herkese geçmiş olsun allah hakkımızda hayırlısını versin ve bu durumu bize yaşatan kim varsa allah bildiği gibi yapsın sürünsün inşallah

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Yunus Emre Uzun
Dostlar an itibari ile türkiye borsamız çökmüştür bakın şaka değil çökmüştür. Mevcut bir ürün almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun öğleden sonra her şey belli olucak şuan yabancı yatırımcı parasını çekip dolara dönüştürüyor dolar kurunda yukarı doğru tekrardan sert bir hareket gelebilir. gıda, giyim, teknoloji gibi bu ihtiyaçlar ciddi seviyede pazartesiden itibaren borsacı olduğum için değişecektir herkese geçmiş olsun allah hakkımızda hayırlısını versin ve bu durumu bize yaşatan kim varsa allah bildiği gibi yapsın sürünsün inşallah
ağzınıza sağlık hocam inşallah her şey en kısa dönemde düzelir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ağzınıza sağlık hocam inşallah her şey en kısa dönemde düzelir
inşallah hocam elbette tekrardan düzelecektir fakat istanbula kayyum ataması olayı herkesi telaşlandırdı ve borsa 12bin baz puandan 10bin baz puana düştü durum vahim inşallah düzelir

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Yunus Emre Uzun
inşallah hocam elbette tekrardan düzelecektir fakat istanbula kayyum ataması olayı herkesi telaşlandırdı ve borsa 12bin baz puandan 10bin baz puana düştü durum vahim inşallah düzelir
korkunç :(

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
dolar bazında da yaklaşık %25 değer kaybımız var borsaistanbulda bu çok uçuk bir rakam )) ülkesinde demokrasi sorunu yaşayan hiç bir yabancı yatırımcı parasını tutmaz otomatikmen çıkıyorlar

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Yunus Emre Uzun
dolar bazında da yaklaşık %25 değer kaybımız var borsaistanbulda bu çok uçuk bir rakam )) ülkesinde demokrasi sorunu yaşayan hiç bir yabancı yatırımcı parasını tutmaz otomatikmen çıkıyorlar
evet hocam bu kadar detaylı bilmeyen biri bile bir şeyleri anlayabilir hangi ülkede doların birden 4 5 birim arttığı görülmüş :D

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Fatih KOM
olsun olsun daha fazlası olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bi olsun ki milletin kafasına balyoz iner gibi dang etsin

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
evet hocam bu kadar detaylı bilmeyen biri bile bir şeyleri anlayabilir hangi ülkede doların birden 4 5 birim arttığı görülmüş :D
haftasonu allah yardımcımız olsun inşallah iyi bir haber gelirse sukunetle bir haber gelirse haftaya toparlar ama iş terör suçlaması ile sonuçlanır ve kayyum gelirse muhtemeldir ki 200 doların altına bile görebiliriz ve bu da 2018 2019 yılındaki borsamıza denk geliyor. bir ülkennin borsasının yıllarca geriye gitmesine ne kadar iyi bakılır ve piyasalar bunu nasıl fiyatlar siz düşünün :)

olsun olsun daha fazlası olsun

öyle bi olsun ki milletin kafasına balyoz iner gibi dang etsin
öyle demeyelim hocam mevcut hükümeti destekleyen elbette pişmandır ben asla destek vermedim mevcut hükümete fakat bu yapılan şey çok yanlış o kadar insanın hakkına giriyorlar yazık günah ben zarar kesip nakite geçtim borsadan o yüzden kafam rahat fakat zarar kesmeyen herkes acayip battı ve ülkedeki yatırımcılar da telaşlı o yüzden satıyorlar ve durum daha da kötüye gidiyor

yani kimse bu dediklerimizi önemsemiyor olabilir ama gün gelicek konuyu forumda yükseltilecek adam haklıydı denilecek bilginiz olsun acele etmeniz gerekiyor bakın ülke git gide berbat durumu gidiyor 5k ya aldığım psu bugün indirimle 6400gelmiş :))) gerçi kime ne anlatıyorum :)

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Burak
Fiyatlara aşırı bir etkisi olacağını düşünmüyorum dostum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
önümüzdeki hafta görürsün dostum :)

sen bir günde %10 fakirleşiyorsun ve ülkedeki satıcılar ( gıda-tekstil-teknoloji vs vs) bunların 1 hafta önceki fiyatından mı satılacağına inanıyorsun :) inanıyorsan inanmaya devam et bakalım :) önümüzdeki 1 ay içinde neler oluyor iyi izle

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Görelim dostum benim için problem yok her zaman fiyatlar yukarı yönlü artar indirim yerine hep bindirim var zaten normal yani
sen şu durumu normal diyosan ve senin için problem yoksa senin tuzun kuru kardeşim sen keyfine bak paşa gibi yaşıyorsundur da büyük ihtimalle :) olsun biz baş ederiz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Burak
sen şu durumu normal diyosan ve senin için problem yoksa senin tuzun kuru kardeşim sen keyfine bak paşa gibi yaşıyorsundur da büyük ihtimalle :) olsun biz baş ederiz
Dostum tuzu kuru olanlar belli sen dert etme beni borsada dalgalanma var olacaktır da ama buda bir gerçek tr de hangi ürün gerçek hakkı olan fiyattan satılıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,218
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom