Parçalarla Oynamadan Görüntü Gelmiyor

Reaksiyon skoru
14
Selamlar arkadaşlar,
Bir süredir bilgisayarı açmaya çalıştığımda bütün fanlar ve harici donanımlar çalışmasına rağmen görüntü gelmiyor fakat bios pili , ramler , ekran kartı vs parçaları sök tak yaptığım zaman (hepsini tek tek de denedim açılmadığı oluyor o yüzden net bir parça problemli diyemiyorum)görüntü gelebiliyor. Her gün bilgisayarı açarken sök tak yapıyorum bir kaç kez, var mı bu sorunla ilgili bir fikri olan yardımcı olabilecek?
- Asus b450m-k
-XFX RX580
-Ryzen5 3600
-8x8 XPG 3200 mhz
-600 W 80+ bronz frisby psu

hocam anakarttan görüntü almayı deneyim sorun düzelirse ekran kartı sorunludur. ekran kartı driver hataları bunlara sebep verebiliyor. ddu programına bi göz atın.

Sistemde statik elektrik kalıyor olabilir mi? bilgisayarı açmadan önce PSU üzerinden PSU'yu kapatıp sonrasında açma tuşuna basılı tutar mısın?

Dostum anakartta hdmı yok ama bi vga bulup deneyeceğim bende ekran kartında bir şey var diye düşünüyorum çünkü bazen ekran kartıyla oynadığımda geldiği oluyor.
Statik elektrik değil onlarıda denedim bro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam anakarttan görüntü almayı deneyim sorun düzelirse ekran kartı sorunludur. ekran kartı driver hataları bunlara sebep verebiliyor. ddu programına bi göz atın.
.
Sistemde statik elektrik kalıyor olabilir mi? bilgisayarı açmadan önce PSU üzerinden PSU'yu kapatıp sonrasında açma tuşuna basılı tutar mısın?
.

Geri