Neler Yeni

Parfüm Gurmeleri̇ Si̇zce 379 Tl Ye Aldiğim Versace Orji̇nalmi̇ ?

EpicAykut

80+
Dostlar Selamün Aleyküm , Versace Eros Marka Modelli Parfüm Almayı Düşünüyordum,Fiyatı biraz bütçemi aştığı için Hepsiburada ' da satıcıya orjinal olup olmadığını sordum ve %100 orjinal olduğunu belirtti ,bende indirim kodum ile '379 TL'ye Satın aldım ancak Jelatinini açmadım , sizce orjinal olma ihtimali nedir ? Eğer Orjinal Değilse Jelatini Açmadan Direk İade Etmeyi Düşünüyorum Ne Dersiniz Değerli Parfüm Gurmeleri ,Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum , Tekrardan İyi Forumlar ...

Birde Arkadaşlar Bu Parfümü Piyasada 1200 TL Civarıyken A101'de 899 TL ,Acaba A101 ' de Çakma Ürün Satıyor olabilir mi ??? https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/versace-eros-erkek-parfum-edt-100-ml/
A101 in orjinal olduğunu düşünüyorum ama 379 TL ye aldığının orjinal olmadığını düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
Üzülerek söylüyorum ki çakma. Bu parfümlerin anca boş şisesini alırsın bu fiyata. Piyasası 1800 TL zaten kim sana 379 TL'ye satar?

Parfümleri Beymen, Sevil, Sephora, Morhipo, Boyner, parfüm markalarıın kendi fiziksel mağazaları (Dior, Versace vs.) Amazon ve Hepsiburada kendi satıyorsa alın başka yerlerden almayın.
EYVAALLAH KARDEŞİM BENİM O ZAMAN BEN İADE EDİYORUM . BİRDE KARDOM

Calvin Klein Ck One EDT BU PARFÜM HAKKINDA BİLGİNİZ VARMIDIR Alınır mı? NE DERSİNİZ ? (KÖYDE OLDUĞUM İÇİN VE İLÇEDE PARFÜM ÜZERİNE DENEME İMKANIM OLMADIĞI İÇİN SORUYORUM KARDEŞİM ) , VEYA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ ACABA ?​

OnurCiftci26

80+ Bronze
EYVAALLAH KARDEŞİM BENİM O ZAMAN BEN İADE EDİYORUM . BİRDE KARDOM

Calvin Klein Ck One EDT BU PARFÜM HAKKINDA BİLGİNİZ VARMIDIR Alınır mı? NE DERSİNİZ ? (KÖYDE OLDUĞUM İÇİN VE İLÇEDE PARFÜM ÜZERİNE DENEME İMKANIM OLMADIĞI İÇİN SORUYORUM KARDEŞİM ) , VEYA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ ACABA ?​

Hiçbir parfüm denemeden alınmaz. Bana güzel gelir sana kötü mesela. Kör alış yapmayın deneyin öyle alın.

Top Bottom