aldınmı?Ruxan güvenilir.alacaksan qahwa al ama ben 9pm alıcam.
Evetaldınmı?
Kanka şöyle söyleyim 9pm şekerli ve elmalı koku. Biraz fresh. Qahwa ise çok sıcak. Vanilyalı ve kahveli. Ben seviyorum ama herkes sevmeyebilir. Tatlı bir parfüm. Bence sen dekant al. 9pm elixir qawa ve 9pm dekantı al bende var bunlar. 9pm de çok iyi
Liquid Brun denedinmi pekiKanka şöyle söyleyim 9pm şekerli ve elmalı koku. Biraz fresh. Qahwa ise çok sıcak. Vanilyalı ve kahveli. Ben seviyorum ama herkes sevmeyebilir. Tatlı bir parfüm. Bence sen dekant al. 9pm elixir qawa ve 9pm dekantı al bende var bunlar. 9pm de çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıcaksan mepsdekanttan al hem kapalı kutuyu hem dekantı. Bende ordan aldım afnan a sordum orijinal dedi
Evet oda var. Çok nefis bir koku oda. Ama 25 yaş altına gitmez.Liquid Brun denedinmi peki
hmm anladım ya fresh koku sevmiyorum bugün de qahwanın çakmasını denedim bittim kokuya büyük ihtimal onu alacağım https://ruxangroup.com/magaza/lattafa-khamrah-qahwa/ burası güvenilirdir değilmiEvet oda var. Çok nefis bir koku oda. Ama 25 yaş altına gitmez.
hmm anladım ne kadar fiyat farkı vardır ortalamaGüvenilir ama dediğim sayfayla fiyat farkı fazla.