Muadilin linkini atsana bro orjinali kac para ben baktimda bütçeyi aşıyorklasik olucak ama versace eros edp bakabilirsin çok kişi kullanıyor falan ama kokusu çok hoş kalıcılığı da gayet güzeldi
pahalandığı için muadline geçtim :d
Hocam yaz yaklaşıyor zaten yada hem yaz hem kış için yokmu onerebilecegin bu arada 3 k çok bütçemi aşıyorMuadil e o parayı verme 3k yap orjinal al
Önerim kış için stronger with you absolutely
Reis bu creed aventus ne ayak 12k yazıyor jdkshdksjskdjBleu de Chanel Öneririm efsane fresh kokusu mevcut, şuan için Creed Aventus kullanıyorum ama chanel de nadir zamanlarda kullanırım. Fiyat konusuna gelirsek toptan alıp yakın çevreme satıyoruz. Kokuları bire bir aynı 150₺ şuan için.
orjinali 1200tl muadil olarak da bargello 685 kullanıyorum .Muadilin linkini atsana bro orjinali kac para ben baktimda bütçeyi aşıyor
Oriflame parfümleri güzel oluyorArkadaşlar kalıcılığı yüksek geçerken koku bırakan sağlam bi parfüm arıyorum bütçe 1000₺ ama 1500₺ zorlayabilirim önerilerinizi bekliyorum
tende bi 5-6 saat kalıyor kıyafetlerde de ertesi gün giyince de kokusunu alıyorsun diyeibilirimKalıcı mı