Öneri Parfüm önerisi kalıcı

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Arkadaşlar kalıcılığı yüksek geçerken koku bırakan sağlam bi parfüm arıyorum bütçe 1000₺ ama 1500₺ zorlayabilirim önerilerinizi bekliyorum

klasik olucak ama versace eros edp bakabilirsin çok kişi kullanıyor falan ama kokusu çok hoş kalıcılığı da gayet güzeldi
pahalandığı için muadline geçtim :d

klasik olucak ama versace eros edp bakabilirsin çok kişi kullanıyor falan ama kokusu çok hoş kalıcılığı da gayet güzeldi
pahalandığı için muadline geçtim :d
Muadilin linkini atsana bro orjinali kac para ben baktimda bütçeyi aşıyor

Muadil e o parayı verme 3k yap orjinal al
Önerim kış için stronger with you absolutely

Muadil e o parayı verme 3k yap orjinal al
Önerim kış için stronger with you absolutely
Hocam yaz yaklaşıyor zaten yada hem yaz hem kış için yokmu onerebilecegin bu arada 3 k çok bütçemi aşıyor

Bleu de Chanel Öneririm efsane fresh kokusu mevcut, şuan için Creed Aventus kullanıyorum ama chanel de nadir zamanlarda kullanırım. Fiyat konusuna gelirsek toptan alıp yakın çevreme satıyoruz. Kokuları bire bir aynı 150₺ şuan için.

Bleu de Chanel Öneririm efsane fresh kokusu mevcut, şuan için Creed Aventus kullanıyorum ama chanel de nadir zamanlarda kullanırım. Fiyat konusuna gelirsek toptan alıp yakın çevreme satıyoruz. Kokuları bire bir aynı 150₺ şuan için.
Reis bu creed aventus ne ayak 12k yazıyor jdkshdksjskdj

Arkadaşlar kalıcılığı yüksek geçerken koku bırakan sağlam bi parfüm arıyorum bütçe 1000₺ ama 1500₺ zorlayabilirim önerilerinizi bekliyorum
Oriflame parfümleri güzel oluyor

Geri