P pclok 80+ Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 249 Dahası Reaksiyon skoru 117 İsim ahmed Bugün, 19:57 #53 man a man yazmış: İstediğin bankayı seç at farketmiyor Devamı için tıklayın... diğer bankalar kesinti yapıyor enpara lazım finansbank bankası yok kısaca
man a man yazmış: İstediğin bankayı seç at farketmiyor Devamı için tıklayın... diğer bankalar kesinti yapıyor enpara lazım finansbank bankası yok kısaca
E emirtb 80+ Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emir t Bugün, 20:21 #54 Kodu aldım hesaba tanımladım bilet alırken fiyattan düşmüyor sebebi nedir
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 821 Bugün, 20:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #55 emirtb yazmış: Kodu aldım hesaba tanımladım bilet alırken fiyattan düşmüyor sebebi nedir Devamı için tıklayın... CGV ile öde diye bi seçenek çıkıyor olması lazım
emirtb yazmış: Kodu aldım hesaba tanımladım bilet alırken fiyattan düşmüyor sebebi nedir Devamı için tıklayın... CGV ile öde diye bi seçenek çıkıyor olması lazım
A_TURAN_A 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 1,734 41 dakika önce #56 emirtb yazmış: Kodu aldım hesaba tanımladım bilet alırken fiyattan düşmüyor sebebi nedir Devamı için tıklayın... Cvg nin alınan bilet fiyatından fazla olması lazım, artan kısmı karttan ödeme gibi bir durum olmuyor
emirtb yazmış: Kodu aldım hesaba tanımladım bilet alırken fiyattan düşmüyor sebebi nedir Devamı için tıklayın... Cvg nin alınan bilet fiyatından fazla olması lazım, artan kısmı karttan ödeme gibi bir durum olmuyor