sinema giderkenNe işe yarıyor bu bakiye?
Gerek yok o zamansinema giderken
Üyelik kart bilgisi bulunamadı hatası veriyor hocam çözümünü biliyor musunuz?paribucineverse cgv movie pass barkod yükle de kodu gir gir çık yap yüklenmiş olacak
paribucineverse cgv movie pass barkod yükle de kodu gir gir çık yap yüklenmiş olacak
Yeni hesap şartı yok. 400TL lik kripto varlığınız olunca fırsatdan yararlanabiliyorsunuz. Yani dediğiniz gibi 400TL atıp kodu alıp parayı çekebilirsiniz. 400TL nin biraz üzerinde atarsanız iyi olur komisyon alınca 400 ün biraz altına iniyor
bende de aynı hata mevcut paribu hesabıma bağlı telefon numaramla açılan civerse hesabında da diğer hesabımda da hata veriyor.Alıntıyı görüntüle
Haydaa ne diyo bu abiler biliyor musunuz ne kartı
Şuanda aktif mi hala, güncel deneyen var mıParibu (kripto) hesabında 400₺ lik kripto para olanlara Paribu cineverse de geçerli 400TL bakiye veriyor. Paribu uygulaması fırsatlar bölümünden alabilirsiniz
Ben 420₺ attım (komisyondan dolayı 400ün altına inmesin diye) bitcoin aldım. Fırsatlar bölümünden kodu aldıktan sonra almış olduğum bitcoini bozdurup attığım 420TL yi nakit olarak geri çektim.
400TL paribu cineverse de geçerli bakiyem olmuş oldu
420TL param da bende kalmış oldu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben yaptım bugün cineverse uygulamasına verdiği kodu giriyosun 400tl bakiye yükleniyorŞuanda aktif mi hala, güncel deneyen var mı
Hocam paribuda kullandığınız telefon numarası ile cineversedeki aynı mı? Benim dikkatsizliğime geldi farklı hesaba kodu yazdım hata aldım suan bilgilerin aynı oldugu hesapta deniyorum yine hata alıyorum.ben yaptım bugün cineverse uygulamasına verdiği kodu giriyosun 400tl bakiye yükleniyor