Neler Yeni

Paribu Cineverse Sinemalarında CGV Movie pass (107 CGV para + Mısır)-89 TL

frix

80+
Kampanya ve site epeydir var. Kampanya içeriği değişiyor. Kova mısırlı üst paket de vardı misal, şu an stoğu yok. Cineverse sitesinde CGV Para kodunu bozdurup online bilet alabilirsiniz. Hatta hesabınızdaki CGV paraları gişe/büfede de kullanabilirsiniz. Ücretsiz mısır kodunu ise direkt olarak büfede kullanabilirsiniz.

Özetle, son 1 yıldır ben de kod alıyorum, şu ana kadar bir sorun yaşatmadı.

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
Kampanya ve site epeydir var. Kampanya içeriği değişiyor. Kova mısırlı üst paket de vardı misal, şu an stoğu yok. Cineverse sitesinde CGV Para kodunu bozdurup online bilet alabilirsiniz. Hatta hesabınızdaki CGV paraları gişe/büfede de kullanabilirsiniz. Ücretsiz mısır kodunu ise direkt olarak büfede kullanabilirsiniz.

Ben şimdi 4 kod aldım ve uygulamaya yükledim bakiye olarak. Biletleri genellikle kendim mobilden seçip alıyorum. Mısır için bu girdiğim kodları kasadaki görevliye mi göstereceğim? Geçersiz olmasın girdiğim için?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk

Online olarak CGV ile nasıl bilet alıyorsunuz? Bende bi miktar var ama kullanamıyorum ödemede direk kart seçeneği çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
beyler olayı anlamadım bunu alıp oppenheimere girebiliyo muyum

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
bu fırsatta varken Oppenheimere kosun

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

frix

80+
Ben şimdi 4 kod aldım ve uygulamaya yükledim bakiye olarak. Biletleri genellikle kendim mobilden seçip alıyorum. Mısır için bu girdiğim kodları kasadaki görevliye mi göstereceğim? Geçersiz olmasın girdiğim için?
Mısır kodlarını kabul etmiyor normalde siteden, siz nasıl yaptınız? Büfeye veriyorsunuz, evet.

Online olarak CGV ile nasıl bilet alıyorsunuz? Bende bi miktar var ama kullanamıyorum ödemede direk kart seçeneği çıkıyor
Bilet miktarından düşükse CGV Para kullanımına izin verilmiyor muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
Mısır kodlarını kabul etmiyor normalde siteden, siz nasıl yaptınız? Büfeye veriyorsunuz, evet.

Bilet miktarından düşükse CGV Para kullanımına izin verilmiyor muhtemelen.
kupon kodunu kullanmamamız mı lazımdı

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İmax 2 kişi bilet 350 TL, ben bundan 4 tane alsam 428 CGV para(TL) + 4 orta boy mısır oluyor. 2 bilet 4 mısırla sinemaya girebiliyor muyum yani
4 orta boyu rica eder 2 büyüğe cevirirsin olur biter kardom

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular