filmi bedavaya izleyebiliyor muyuz bunu alırsakTüm paribu cineverse salonlarda geçerli gözüküyor, kampanya 30 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli gözüküyor, içeriği şu şekilde:
CGV Moviepass İçeriği
• 100 + 7 CGV para
• 1 Adet Orta Boy Mısır (Ortalama 63 TL)
referanslı link için özeledn ulaşabilirsiniz.
referanssız link:Tüm Türkiye’deki Paribu Cineverse Sinemalarında Geçerli CGV Moviepass + Orta Boy Mısır Fırsatı - Firsat.Me
NOT: Günlük maksimum 550 cgv yüklenebiliyor.
Kasada alacaksın4 tane çektim konu için @krekedon teşekkür ederim, ancak bir sorum vardı. Biletlerin kodunu ekledim ve başarılı şekilde yükledi ama mısırların kodunu girdiğim zaman voucher bulunamadı diyor? ne yapmalıyım
Anladım, teşekkürlerKasada alacaksın
CGV nedir? kaç bilete kaç paraya tekabul ediyor. Fransız kaldım detaylı biri anlatırsa sevinirim.
site bana 1 kod verdi mısır kodu dediğiniz cgv koduyla aynı mıArkadaşlar dün openheimer'a girdim aldığım paketle, mısır veriyorlar baya baya fazla geldi bana 1 mısır bile haberiniz olsun, kalan parayı içecek almakta kullanabiliyor musunuz onu bilmiyorum. Marketten alıp girdim içeceği. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bileti mobil uygulamadan aldım, mısır kodunu büfeye verip aldım.
Hayır. Alt alta sıralıyorlar zaten. "Mısır:" diye yazar, o kod işte.site bana 1 kod verdi mısır kodu dediğiniz cgv koduyla aynı mı