Paribu Cineverse Sinemalarında CGV Movie pass (107 CGV para + Mısır)-89 TL

CGV nedir? kaç bilete kaç paraya tekabul ediyor. Fransız kaldım detaylı biri anlatırsa sevinirim.

filmler
Tüm paribu cineverse salonlarda geçerli gözüküyor, kampanya 30 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli gözüküyor, içeriği şu şekilde:

CGV Moviepass İçeriği
• 100 + 7 CGV para
• 1 Adet Orta Boy Mısır (Ortalama 63 TL)

referanslı link için özeledn ulaşabilirsiniz.

referanssız link:Tüm Türkiye’deki Paribu Cineverse Sinemalarında Geçerli CGV Moviepass + Orta Boy Mısır Fırsatı - Firsat.Me

NOT: Günlük maksimum 550 cgv yüklenebiliyor.
filmi bedavaya izleyebiliyor muyuz bunu alırsak
birde imax geçerli mi

İki tane çektim bu arada teşekkürler. Mısırın bedava gelmesi aşırı iyi oldu.

Son düzenleme:
4 tane çektim konu için @krekedon teşekkür ederim, ancak bir sorum vardı. Biletlerin kodunu ekledim ve başarılı şekilde yükledi ama mısırların kodunu girdiğim zaman voucher bulunamadı diyor? ne yapmalıyım

Arkadaşlar dün openheimer'a girdim aldığım paketle, mısır veriyorlar baya baya fazla geldi bana 1 mısır bile haberiniz olsun, kalan parayı içecek almakta kullanabiliyor musunuz onu bilmiyorum. Marketten alıp girdim içeceği. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bileti mobil uygulamadan aldım, mısır kodunu büfeye verip aldım.

Aldigim tum biletlerin cgv parasini bu siteden alirim, saniyesinde kodu yolluyorlar, cok memnunum ben de.

Arkadaşlar dün openheimer'a girdim aldığım paketle, mısır veriyorlar baya baya fazla geldi bana 1 mısır bile haberiniz olsun, kalan parayı içecek almakta kullanabiliyor musunuz onu bilmiyorum. Marketten alıp girdim içeceği. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bileti mobil uygulamadan aldım, mısır kodunu büfeye verip aldım.
site bana 1 kod verdi mısır kodu dediğiniz cgv koduyla aynı mı

site bana 1 kod verdi mısır kodu dediğiniz cgv koduyla aynı mı
Hayır. Alt alta sıralıyorlar zaten. "Mısır:" diye yazar, o kod işte.
Örnek;
CGV: ST12345678910
Mısır: ST12345678910

Geri