Art arda denemeyin 5dk bloke atabilir. 22 saat süreniz var ama stok sayısı belirtilmemişSms gelmiyor bana doğrulama
Fark etmiyor sadece doğrulanmamış kullanıcı olacak ve doğrulama yapacak. Eski üye de olur sadece doğrulanmamış olsun00:00 dan sonra üye olanlar faydalanamayacaklar sanırım
Satmadığın yer varsa kullanalım orayıkimliği satıyoz dimi yani kimlik giriyoz
Yatırırken verdiği ibana yatırıyorum değil mi? Banka seçtikten sonra iban verdi.50₺ try olarak yükleyin coin almanıza gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kriptoyu bozup tr kısmına girin TL çek diyin
Alıntıyı görüntüle
Hocam 50 Tl gönderdim ancak paribu hesabından ki isimden farklı bir kişi üzerinden. Hesaba da düşmedi şuanlık bir sıkıntı olur mu ? Paribuya düşmemesi gibi.50₺ try olarak yükleyin coin almanıza gerek yok.
kriptoyu bozup tr kısmına girin TL çek diyin
Alıntıyı görüntüle
Evetkimliği satıyoz dimi yani kimlik giriyoz
Art arda denemeyin 5dk bloke atabilir. 22 saat süreniz var ama stok sayısı belirtilmemiş
Fark etmiyor sadece doğrulanmamış kullanıcı olacak ve doğrulama yapacak. Eski üye de olur sadece doğrulanmamış olsun
Satmadığın yer varsa kullanalım orayı
Aynı isim olması lazım. İade olacaktır olmazsa desteğe ulaşın. Hesap sahibi ile banka hesap sahibi aynı olmalı mantiken.Hocam 50 TL gönderdim ancak paribu hesabından ki isimden farklı bir kişi üzerinden. Hesaba da düşmedi şuanlık bir sıkıntı olur mu ? Paribuya düşmemesi gibi.
İyi bakın vardır. Akbank’ta falan varben ibandan para atamıyom kripto ödemeleri seçiniz diyo öyle seçenek yok