cahilliğimi affedin ama neden paribu kullanılmaz ? forumda bile kullanan vardı yanlış değilsemParibu asla kullanma.Binance kullan.
binance mi paribu muEvet alınıyor. Hemde sepetimde güzel miktarda var
Öncelikle yorumunu düzeltirsen sevinirim. İşlemler çok geç yapılıyor ve piyasalar anlık değişmiyor.cahilliğiöi affedin ama neden paribu kullanılmaz ? fforumda bile kullanan vardı yanlış değilsem
Paribucahilliğiöi affedin ama neden paribu kullanılmaz ? fforumda bile kullanan vardı yanlış değilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
binance mi paribu mu
Sıkıntı yok hocam daha dün gece 3.2k kâr kaldırdım. Bence gayet yeterliParibu bu aralar sıkıntılı diye biliyorum binance kullanın
BTC sini satamayan binlerce insan vardı 2 gün önceParibu
Sıkıntı yok hocam daha dün gece 3.2k kâr kaldırdım. Bence gayet yeterli
Paribu
Sıkıntı yok hocam daha dün gece 3.2k kâr kaldırdım. Bence gayet yeterli
BTC sini satamayan binlerce insan vardı 2 gün önce
o zaman konuya açıklık getireyim siz binance öneriyorsunuz değil mi çünkü binance daha iyi (ytd)Öncelikle yorumunu düzeltirsen sevinirim. İşlemler çok geç yapılıyor ve piyasalar anlık değişmiyor.
Evet.o zaman konuya açıklık getireyim siz binance öneriyorsunuz değil mi çünkü binance daha iyi (ytd)
ben kullanmıyorum ama binance daha global ve daha iyio zaman konuya açıklık getireyim siz binance öneriyorsunuz değil mi çünkü binance daha iyi (ytd)
Edemezsinizanladım peki al-sat ve mining yapmak dışında nasıl kripto para veya para elde edebilirim ?