Neler Yeni

Paribu Nasıl Üye Olunur, İyi Mi?

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
Binanceye kayıt olma, para yatırma ve çekme işlemlerinde zorlandığımdan dolayı Paribudan devam etmek istiyorum. Paribuya kayıt olurken Binance gibi selfie, kimlik fotoğrafı vs istiyor mu? Paribudan memnunmusunuz? Fiyatları işlerine geldiği gibi düşük veya yüksek gösterdiklerini, ani düşüş veya çıkışlarda bilerek sattırmamak veya aldırmamak için sistemi kapattıklarını, genellikle çöktüğü gibi şeyler duydum bundan dolayı şüphe ettim doğru mu acaba? (Futbol Fan Tokenleri alıp satacağım çok büyük paralarla girmeyeceğim.) Yardımlarınızı bekliyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,466
İsim
Diyarhan
Coin olarak çok az ve komisyonu fazla bu yüzden binance geçeceğim bende.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Binance daha iyi.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyatları işlerine geldiği gibi düşük veya yüksek gösterdiklerini, ani düşüş veya çıkışlarda bilerek sattırmamak veya aldırmamak için sistemi kapattıklarını, genellikle çöktüğü gibi şeyler duydum bundan dolayı şüphe ettim doğru mu acaba?
Bizzat denk geldim. Aylar önce Dogecoin yükselişinde alım satımı kapatmışlardı. Ondan önce de başka coinlerde olduğu söyleniyor. Borsayı kötüleyip başıma iş açmak istemem.
Ben Binance Global ve Huobi Global kullanıyorum. Binance kullanmaya devam etmenizi öneririm.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Komisyonu düşüneceksen sen bu işlere hiç girme.

W4RM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizzat denk geldim. Aylar önce Dogecoin yükselişinde alım satımı kapatmışlardı. Ondan önce de başka coinlerde olduğu söyleniyor. Borsayı kötüleyip başıma iş açmak istemem.
Ben Binance Global ve Huobi Global kullanıyorum. Binance kullanmaya devam etmenizi öneririm.
Binance ve paribu dışında futbol tokenleri olan başka platform var mı acaba?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Binanceye kayıt olma, para yatırma ve çekme işlemlerinde zorlandığımdan dolayı Paribudan devam etmek istiyorum. Paribuya kayıt olurken Binance gibi selfie, kimlik fotoğrafı vs istiyor mu? Paribudan memnunmusunuz? Fiyatları işlerine geldiği gibi düşük veya yüksek gösterdiklerini, ani düşüş veya çıkışlarda bilerek sattırmamak veya aldırmamak için sistemi kapattıklarını, genellikle çöktüğü gibi şeyler duydum bundan dolayı şüphe ettim doğru mu acaba? (Futbol Fan Tokenleri alıp satacağım çok büyük paralarla girmeyeceğim.) Yardımlarınızı bekliyorum.
Kimlik fotoğrafı gibi bilgileri her borsa ister bu arada haberin olsun.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Binance'de kalın derim.