Neler Yeni

Park İnternetiyle 4 GB Oyun Kaç Saatte İner?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evvvvet güzel TTNET neredeyse 3 gün boyunca internetimizi kesti nedeni bakım. Yarın alacağım oyunu parkta erken saatlerde gitsem kaç saatte indiririm? Hız testi yapacak zamanım yoktu :D tahmini olarak soruyorum. En azından 2 GB falan insin devamını cepten hallederim ay sonu zaten.

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
Evvvvet güzel TTNET neredeyse 3 gün boyunca internetimizi kesti nedeni bakım. Yarın alacağım oyunu parkta erken saatlerde gitsem kaç saatte indiririm? Hız testi yapacak zamanım yoktu :D tahmini olarak soruyorum. En azından 2 GB falan insin devamını cepten hallederim ay sonu zaten.
Kesin dandik bir internettir süre veremem ama uzun olacağından eminim

internet hızını bilsem kesin bir şey söyleyebilirdim ama ben ana internetle 1 gblik oyunu 30 dkde indiriyorsam sen park internetiyle 3-4 saatte indirirsin.

Oda iyi olmazsa laptopu parka saklarım sabahtan akşama kalır orda :D
Yani 4 gblik bir oyun için laptobunu kekolara çaldıracak kadar saf ve fedakarsan bişe diyemem .d kekolarada hayırlı olsun. bir laptop, bir oyun hesabı, birde şifrelerini falan alırlar. Keko 🆎 lere şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani 4 gblik bir oyun için laptobunu kekolara çaldıracak kadar saf ve fedakarsan bişe diyemem .d kekolarada hayırlı olsun. bir laptop, bir oyun hesabı, birde şifrelerini falan alırlar. Keko 🆎 lere şimdiden hayırlı olsun.
Herkes öldürür sevdiğini...

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
yolda laptop bulsam başı boş bende alırım :d

z.furkandenizhan

80+ Bronze
VPN kullanarak indireceksen, ağ dalgalanmaları (jitter) fazla etkilenmezsin. Daha hızlı ve sorunsuz iner.

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,129
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom