Neler Yeni

Parkta otururken sivil polis ceza yazacağını söyledi?

Bura.K

80+ Silver
O zaman yine gidip kimseyle işim olmadan oturmaya devam etsem, sorun olmaz mı? Cezasından değil ama yapma denildiyse yapmak pek de içimden gelmiyor açıkçası
Vallahi hocam kış günü bu madde olayları daha çok artıyor o yüzden polis daha titiz davranıyor. Ama oturun, bir şey olacağını zannetmiyorum.

1721

80+ Bronze
aga şu adamı atmayın ya yada bunun gibilerini Atatürk bir şeyde yanıldı oda Türk milleti zekidir derken.
adamın herhangi bir sıkıntısı yok. kendi halinde takılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman yine gidip kimseyle işim olmadan oturmaya devam etsem, sorun olmaz mı? Cezasından değil ama yapma denildiyse yapmak pek de içimden gelmiyo açıkçası
fazla zorlama, dün uyarmıştım der.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çocuk parkında alkol, sigara tüketmediğiniz ve kimseyi rahatsız etmediğiniz sürece bulunabilirsiniz. Polis güvenlik amaçlı kontrol etmek istemiş olabilir, hakkıdır. Ancak durduk yere size karşı ceza yazmak, parktan çıkarmak gibi bir eylemi olamaz.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Merhaba arkadaşlar. Az önce iş yerimden çıkıp öğle aralarını geçirdiğim parkta oturuyordum. Saat 13:30'a yaklaştığı için kalktım işe geri dönecektim, 1-2 adım atmışken baktım bisikletli sivil biri bana yaklaşıp sesleniyor. Durdum, geldi yanıma. Napiyon burda dedi, kimliğini gösterdi. Oturuyom abi öğle öğle aramı geçiriyorum dedim, kimliğimi istedi, polis çocuğuyum abi dedim, egm sosyal tesis kartım vardi onu gösterdim. Tamam polis çocuğu olduğun için birakiyom bu sefe, birazdan ekip gelecek buraya ceza yazarlar sana, başka yerde otur, burda, okul çevrelerinde oturma dedi. Ben de tamam abi dedim gittim. Ama mantık ne? Oturduğum park büyük ve iki bölümden oluşuyo. Ben zaten bilerek çocuklardan uzak yerde oturuyorum, alakam yok onlarla. Uzaktan küfürlerini, davranışlarını görüyorum ondan bile uzak kalmaya çalışıyorum. İş yerime yakın başka oturup hava alacağim, güneşte ısınabileceğim pek yer de yok. Orada tek başıma kimseye karışmadan, herkesten uzakta oturup gidiyorum. Nedir bu uygulama bilgisi olan var mı?
orası neresi hocam tam olarak bu tarz olay bende yaşadım aynı park mı acaba :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Merhaba arkadaşlar. Az önce iş yerimden çıkıp öğle aralarını geçirdiğim parkta oturuyordum. Saat 13:30'a yaklaştığı için kalktım işe geri dönecektim, 1-2 adım atmışken baktım bisikletli sivil biri bana yaklaşıp sesleniyor. Durdum, geldi yanıma. Napiyon burda dedi, kimliğini gösterdi. Oturuyom abi öğle öğle aramı geçiriyorum dedim, kimliğimi istedi, polis çocuğuyum abi dedim, egm sosyal tesis kartım vardi onu gösterdim. Tamam polis çocuğu olduğun için birakiyom bu sefe, birazdan ekip gelecek buraya ceza yazarlar sana, başka yerde otur, burda, okul çevrelerinde oturma dedi. Ben de tamam abi dedim gittim. Ama mantık ne? Oturduğum park büyük ve iki bölümden oluşuyo. Ben zaten bilerek çocuklardan uzak yerde oturuyorum, alakam yok onlarla. Uzaktan küfürlerini, davranışlarını görüyorum ondan bile uzak kalmaya çalışıyorum. İş yerime yakın başka oturup hava alacağim, güneşte ısınabileceğim pek yer de yok. Orada tek başıma kimseye karışmadan, herkesten uzakta oturup gidiyorum. Nedir bu uygulama bilgisi olan var mı?
bir şey yapamazlar hocam o tarz bir hakları yok çocuklardan uzak oturuyorsanız sıkıntı olmaz hem sosyal güvenlik kartınız varmış kimliğinizide gösterirseniz sıkıntı olmayacaktır

echoes

80+ Bronze
Çocuk parkında alkol, sigara tüketmediğiniz ve kimseyi rahatsız etmediğiniz sürece bulunabilirsiniz. Polis güvenlik amaçlı kontrol etmek istemiş olabilir, hakkıdır. Ancak durduk yere size karşı ceza yazmak, parktan çıkarmak gibi bir eylemi olamaz.
Bu olayı bizzat yaşamamış olsaydım ben de tam olarak böyle derdim ama hiçbir sebep yokken benden şüphelenmiş gibi o kadar insanın içinde, üstelik hiçbir şey yapmıyorken, şüpheli görünecek hiçbir eylemim yokken direkt bana gelinmesi çok çok garip bi olaydı. Beyani bu şekilde oldu bilmiyorum, tekrar gidip otursam ne olur bilmiyorum da şimdi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey yapamazlar hocam o tarz bir hakları yok çocuklardan uzak oturuyorsanız sıkıntı olmaz hem sosyal güvenlik kartınız varmış kimliğinizide gösterirseniz sıkıntı olmayacaktır
Yok hiç alakam yok çocuklarla. Bilerek uzak duruyorum zaten. Sadece gidip bankta oturup güneşte ısınmaya, temiz hava almaya çalışıyorum kısa öğle aramda. Ben de sorun olmayacağını düşünürdüm ama bu şekilde ciddi bi uyarıda bulundu memur, gitmem doğru olur mu emin değilim

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Yok hiç alakam yok çocuklarla. Bilerek uzak duruyorum zaten. Sadece gidip bankta oturup güneşte ısınmaya, temiz hava almaya çalışıyorum kısa öğle aramda. Ben de sorun olmayacağını düşünürdüm ama bu şekilde ciddi bi uyarıda bulundu memur, gitmem doğru olur mu emin değilim
parklar halka aittir hocam kimliğiniz yanınızda olsun sıkıntı olmaz o tarzda buradan gidin gibi bir müdahaleye hakları yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,831
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom