arda55
80+ Silver
Dahası
Parlaklığı kıstım telefonun ekranı simsiyah açılıyo ama hiçbir şey görünmüyo normal parlaklık kısılması değil bu
Killua hiç mi tepki yok telefonda markası modeli neParlaklığı kıstım telefonun ekranı simsiyah açılıyo ama hiçbir şey görünmüyo normal parlaklık kısılması değil bu
ekran gitmiş demek olmasın buHayır tamamen karanlık yerdede aynı
Telefon açılıp kapanma animasyonu falan oluyo telefon açıldı an gidiyoKillua hiç mi tepki yok telefonda markası modeli ne
Denedim olmuyoGarip, telefona hakimseniz az çok klavyenin tuşlarının nerede olduğunu, parlaklığın nerede olduğunu kestirebiliyorsunuzdur. Görmeden de olsa parlaklığı açacak menüye girip parlaklığı açmaya çalışabilirsiniz. Parmak izi varsa işiniz çok daha basit olur tabii, klavyeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Her yeri ezberimde ama olmuyoGarip, telefona hakimseniz az çok klavyenin tuşlarının nerede olduğunu, parlaklığın nerede olduğunu kestirebiliyorsunuzdur. Görmeden de olsa parlaklığı açacak menüye girip parlaklığı açmaya çalışabilirsiniz. Parmak izi varsa işiniz çok daha basit olur tabii, klavyeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Bilgisayara bağlayıp telefonu kontrol etmenin falan bir yolu varmıGarip, telefona hakimseniz az çok klavyenin tuşlarının nerede olduğunu, parlaklığın nerede olduğunu kestirebiliyorsunuzdur. Görmeden de olsa parlaklığı açacak menüye girip parlaklığı açmaya çalışabilirsiniz. Parmak izi varsa işiniz çok daha basit olur tabii, klavyeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Maalesef tek çözüm sıfırlamak olabilir. Biraz daha araştırın, deneyin. Hiç olmazsa önemli bir dosyanız yoksa güç tuşu ve ses açma tuşu gibi bir kombinasyonla sıfırlama menüsüne girersiniz.Her yeri ezberimde ama olmuyo
Belki şarjı bitmiştir diye şarjda bekleteceğim hiçbir yöntem bulamazsam sıfırlarım .Maalesef tek çözüm sıfırlamak olabilir. Biraz daha araştırın, deneyin. Hiç olmazsa önemli bir dosyanız yoksa güç tuşu ve ses açma tuşu gibi bir kombinasyonla sıfırlama menüsüne girersiniz.