Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Parlawax seramik katkılı cila 129 TL

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

Ürünün normal fiyatı 230-240 civarı,ben motorum için aldım kullandım çok iyi fark ettiriyor.Arabası ve motoru olanlar direk kapsın bence çok iyi parlatıyor.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Alsam mi bilemedim bi krem ne kadar kullanilir

GirayHan

80+ Platinum
motoru olanlar bunu denesin :D

motul-e10-shine-go-temizlik-spreyi-yag-temizlik-bakim-motul-1036979-76-B.jpg

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GirayHan

80+ Platinum
Valla bilmiyorum hem arabaya hem motora uyguladım yetecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu denemedim hiç nasıl güzel iş görüyor mu?
üstüne yok :D 10 yıldan fazladır kullanıyorum bu ürünü kesinlikle öneririm.

GirayHan

80+ Platinum
Nasıl kullanmak lazım
motoru güzelce yıkayıp kuruluyorsun ıslak alan kalmayacak. daha sonra plastik aksamlara motor deposu vb güzelce sıkıyorsun 1 dk kadar bekletip kaliteli temiz bir fiber bezle başlıyorsun ovalamaya. ne kadar fazla süre bezle ovalarsan o kadar güzel parlatıyor ek olarak limonumsu harika bir koku bırakıyor. toz tutmuyor kirlenmesini geciktiriyor yağmur suyunu kaydırıyor aynı zamanda güneşin uv ışınlarına karşı motorun boyasına koruyucu bir tabaka bırakıyor.

İnsallah bikac seneye ..
inşallah

knfocus

80+
motoru güzelce yıkayıp kuruluyorsun ıslak alan kalmayacak. daha sonra plastik aksamlara motor deposu vb güzelce sıkıyorsun 1 dk kadar bekletip kaliteli temiz bir fiber bezle başlıyorsun ovalamaya. ne kadar fazla süre bezle ovalarsan o kadar güzel parlatıyor ek olarak limonumsu harika bir koku bırakıyor. toz tutmuyor kirlenmesini geciktiriyor yağmur suyunu kaydırıyor aynı zamanda güneşin uv ışınlarına karşı motorun boyasına koruyucu bir tabaka bırakıyor.

inşallah
Teşekkürler kremi nasıl kullanabiliriz duruma göre birini araba birini motora alayım

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
üstüne yok :D 10 yıldan fazladır kullanıyorum bu ürünü kesinlikle öneririm.
Cila bitince alayım bi bundan teşekkürler :)

Teşekkürler kremi nasıl kullanabiliriz duruma göre birini araba birini motora alayım
Krem cilayıda ben önce aracı güzelce köpüklü suyla yıkadım.Sonra tekrar su ile yıkadım köpüğünü akıttım.Ardından kuru bezle silip 5-10 dk daha kendisi kuruması için bekledim,sonrasında cilayı gelen ped ile güzelce uygulayıp 10-15 dk bekleyip kuru bir bez ile sildim çok güzel oldu.Çok güzel parlatıyor.

Top Bottom