Neler Yeni

parmağımı iğneyle deldim ve parmağım yanıyor gibi

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
bunlar senin araştırdığın konular kanka hiç birinin anlik açıldığını düşünmüyorum tamam en erkek ve hetero sensin sahin
ahaha aptalsın sen ***** açtıgım konular değil bunlar cevap verdiğim konular özürlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tür konuları araştırma gereği duyduysan büyük ihtimalle gizli eşcinselsindir bu arada baya komedi

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
bunlar senin araştırdığın konular kanka hiç birinin anlik açıldığını düşünmüyorum tamam en erkek ve hetero sensin sahin

bu tür konuları araştırma gereği duyduysan büyük ihtimalle gizli eşcinselsindir bu arada baya komedi
bunlara niye cevap veriyoruz ki biz

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Beyler,bayanlar konu amacından saptı amaçsız yorumlarınızı silin lütfen ceza alabilirsiniz moderatör gelirse

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
nasıl fark etmiyor böyle konulara cevap veriyorum kendimmi açıyorum beyin özürlü

ya boş yapmayı kesin erkekseniz ekleyin beni dc den bi yerden sesli gelin
sıkıntı zaten böyle konulara cevap verip bu konuya gelip kadın mısın sen hahahah erkek ol biraz demen

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
bunlara niye cevap veriyoruz ki biz
kanka sırf bir şeylere farkındalık yaratmak ve hoş olmadığını belirtmek istediğim için twitterdan gördüklerini buraya yazma duyarcı lincleri yedim daha uzatmaya gerek yok zaten forumdaki tiplerin ortalaması ve düşünce sekillerinin ne oldugu az cok belli ''erkek olma'' konusunda sahine basarilar dileyip cekiliyorum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
kanka sırf bir şeylere farkındalık yaratmak ve hoş olmadığını belirtmek istediğim için twitterdan gördüklerini buraya yazma duyarcı lincleri yedim daha uzatmaya gerek yok zaten forumdaki tiplerin ortalaması ve düşünce sekillerinin ne oldugu az cok belli ''erkek olma'' konusunda sahine basarilar dileyip cekiliyorum
hadi ikile 15 lik berke

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
bende çekiliyorum size başarılar

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
açılan konuyla yapılan muhabbetin pek bir alakası yok ama ben yinede yazayım
1 2 gün önce kan testi için benimde parmağıma iğne soktular sağlık ocağında yarım saat falan pamukla gezdim (pamuk yapıştı acıyarak çıkardım) akşama geçti acısı eğer iğnede ilaç pas kir vb. yoksa endişelenecek bir şey yok demektir kapanır

Top Bottom