Neler Yeni

parmağımı iğneyle deldim ve parmağım yanıyor gibi

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
fiziksel olarak yapısı gereği bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şekilde kadınlar erkeklerden az da olsa daha zayıf ve dayanıksız olduğu için arkadaş bir benzetme yapmış cinsiyetçilik göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 gün sürmez yarına sapasağlam olur
kanka insanların endişelenip duygularını belirtmesini saklama yönünde doğduğu cinsiyetle yargılamasını ben de normal bir durum olarak görmüyorum burda can acıma yanma meselesi yok arkadaşın kafasına takılmış ki hastaneye bile gidip gitmemek arasında kalmış sen kadın mısın lan eheğheğhhühüğü düşüncesi 5 iq gerici ve bir o kadar cinsiyetçi düşünce şekli

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
kanka insanların endişelenip duygularını belirtmesini saklama yönünde doğduğu cinsiyetle yargılamasını ben de normal bir durum olarak görmüyorum burda can acıma yanma meselesi yok arkadaşın kafasına takılmış ki hastaneye bile gidip gitmemek arasında kalmış sen kadın mısın lan eheğheğhhühüğü düşüncesi 5 iq gerici ve bir o kadar cinsiyetçi düşünce şekli
twitterdan gördüğün saçma sapan şeyleri gelip burda yazma lütfen.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Adamın delinme fantezisi var.
Dondurma sür geçer.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe

Hasan344

80+ Gold

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
FADSOPĞEĞOASFĞPSDASOPDSAPOFDAOP

lütfen kullanmasana kadın mısın kanka sen ne bu naziklik
feminazi akıl hastalığıdır söylemini tek başına kanıtlıyosun kardeşim.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
feminazi akıl hastalığıdır söylemini tek başına kanıtlıyosun kardeşim.
sizden farklı düşünen herkese feminazi damgasını yapıştıran topluluktan birinin beni yadırgamaya çalışması ironik

Aha duyar tayfa geldi bile.
duyarlıkla alakası yok ataerkil toplumun sirf cinsiyetim yüzünden üzerimde kurduğu baskıdan hoşlanmadığımı belirttim de üzerinizden kalıplaşmış düşünce yapinizi atamadiginiz icin lincleniyorum

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
sizden farklı düşünen herkese feminazi damgasını yapıştıran topluluktan birinin beni yadırgamaya çalışması ironik
farklı bişey düşünmüyosun ki kankam.bom boş duyar kasmışsın sadece.

Hasan344

80+ Gold

duyarlıkla alakası yok ataerkil toplumun sirf cinsiyetim yüzünden üzerimde kurduğu baskıdan hoşlanmadığımı belirttim de üzerinizden kalıplaşmış düşünce yapinizi atamadiginiz icin lincleniyorum
Tamam.

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
Uygunsuz davranış

al şu 50 lirayı bi kola bide parlement al animeci 15 lik berke okulda senin gibi 9 görürsem ağıznı yamulturum

NespaY

80+ Silver
parmağımı ineyle oynarken yanlamasına deldim ve geçtim çok acımadı hatta hoşuma gitti hissi ancak bi zaman sonra yanma gibi bir his yaşadım hiç hoş deyildi bu normal bir şeymi yoksa hastaneye gitmem gerekir mi,konuyu sağlık kısmına koydum yanlışsa değiştirebiliyormuyuz.
Osururken fazla osurdum altıma ettim gibi bir konu la bu

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
al şu 50 lirayı bi kola bide parlement al animeci 15 lik berke okulda senin gibi 9 görürsem ağıznı yamulturum
baya havali ve belalıymıssın he ne bu erkeksilik böyle yamulturmus dövermis off maskülen diyorum

Top Bottom