Bende aliexpresste hata veriyorParolaparaya girerken şifremi giriyorum önceki sayfaya atıp duruyor. Girince de aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözen varsa yardım edebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Mobil uygulamadan dene hocamParolaparaya girerken şifremi giriyorum önceki sayfaya atıp duruyor. Girince de aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözen varsa yardım edebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Kaçıncı hesaptan girmeye çalışıyorsunuz?Parolaparaya girerken şifremi giriyorum önceki sayfaya atıp duruyor. Girince de aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözen varsa yardım edebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
ne alaka?Bende aliexpresste hata veriyor
pc den ilk kez girmeye çalışıyorum. İlk defa kayıt oldum. 1 kere giriş yaptım dün dün de 2. kez aynı cihazda girmeye çalışınca hata aldım şimdi yine alıyorumKaçıncı hesaptan girmeye çalışıyorsunuz?
telefondan girerken direkt hesap doğrulama sayfasına atıyor e devletim olmadığı için giremiyorumbilgisayar sürümünde hata var telefondan deneyin bi
800 liraya 400 tl cashback veiryor 300-400 liraya mis gibi soğutucu alıyo insanlar falan filanIlk defa duydum parolparayi neden kullaniyorsunuz ?
Hangi platforma hemen bakayimilk sipariş 400tl cashback veriyor
Baktim da kampanyayi bulamadim devam ediyor mu ref felan gerekiyor mu800 liraya 400 tl cashback veiryor 300-400 liraya mis gibi soğutucu alıyo insanlar falan filan
refe gerek yok direkt hesap açıyon kimlik doğruluyon yazıyo bu ayın sonuna kadar devam ediyorduHangi platforma hemen bakayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktim da kampanyayi bulamadim devam ediyor mu ref felan gerekiyor mu
Telefondan girince oluyo bendede aynı hataParolaparaya girerken şifremi giriyorum önceki sayfaya atıp duruyor. Girince de aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözen varsa yardım edebilir mi?
Alıntıyı görüntüle