Yardım İnternetim çok yüksek ama faydalanamıyorum :D

xawentis

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Komik ama gerçekten böyle düşünün Youtube video açıyorum 480p olarak başlatıyor videoyu 1080p alıyorum 20-25 saniye bekliyor videoyu ilerletiyorum 30-35 saniye sonra video başlıyor neden yapıyor böyle bir şey bileninize varsa yardım edebilir mi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-20 105252.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 105252.png
    40.4 KB · Hit: 40
Dünden beri olan olayların sebebiyle malum kişininin halka uyguladığı tarife yüzünden.Kısacası ağ bantı daraltılması yüzünden.

Dünden beri olan olaylar yüzünden malum kişininin halka uyguladığı tarife yüzünden.Kısacası ağ bantı daraltılması yüzünden.
Şaka yapıyorsun? ciddi mi söylüyorsun

Gerçek bu VPN kullanırsan en azından düzgün şekilde izleyebilirsin
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bende diyorum Twittera neden giremiyorum :D şaka gibi bir ülke de yaşıyoruz

Şaka yapıyorsun? ciddi mi söylüyorsun
Dalgasınamı söyledin bilmiyorum ama bant daraltmasından dolayı aynı durumdayım video izlenmiyor VPN ile girince sorun çözülüyor.

vpn yada byedpi kullan sorunun kalmaz şimdilik

Dalgasınamı söyledin bilmiyorum ama bant daraltmasından dolayı aynı durumdayım video izlenmiyor VPN ile girince sorun çözülüyor.
Hocam neden dalga geçeyim 2 gündür olay bu TTNETİ arıyorum adamlar bana internetinize sorun yok diyor dalga geçiyorlar bildiğin kafayı yedim evde 1000mbps internetim var çektiğim çileye bak :D

Türknet kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla bilgisarda cloudflare warp 1.1.1.1 indirip kurabilirsin tam vpn sayılmaz ama dns değiştiriyor oyunda pingde yapmıyor vpn işlevi görüyor.

Türknet kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla bilgisarda cloudflare warp 1.1.1.1 indirip kurabilirsin tam vpn sayılmaz ama dns değiştiriyor oyunda pingde yapmıyor vpn işlevi görüyor.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Teşekkür ederim sayende hem videolar daha hızlı açılıyor hemde Twittera girdim :D eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri